Токсичните взаимоотношения, подхранвани от несигурност и ниско самочувствие, карат двойките

...
Токсичните взаимоотношения, подхранвани от несигурност и ниско самочувствие, карат двойките
Коментари Харесай

8 знака, че неговите комплекси могат да разрушат връзката ви

Токсичните взаимоотношения, подхранвани от неустановеност и ниско самочувствие , карат двойките да живеят в непрекъснат цикъл от изкуствено основана драма, постоянни разногласия и продължителни интервали на ледено безмълвие .

Докато изследванията демонстрират, че мъжете нормално имат по-високо самочувствие от дамите, изключително с напредването на възрастта , въпреки всичко има доста мъже, които страдат от доста ниска самокритика. В същото време не желаят да бъдат възприемани като слаби и по тази причина могат да показват комплексите си по спорни способи .

Няма да ви посъветваме, в случай че разпознаете своя сътрудник в днешната публикация, да избягате от него.

Напълно допустимо е да се помогне на подобен човек, като го н асърчавате да вижда позитивното, отбелязвате триумфите му и го вдъхновявате да реализира победи, които да го повдигнат в личните му очи .

На първо място обаче е значимо да разпознаете сигналите , че вашият мъж страда от ниско самочувствие. След това можете да оцените обстановката и да решите по какъв начин да продължите.

В галерията разкрихме 8 вида държание, които освен разкриват, че той страда от комплекси, само че и могат да разрушат връзката ви :
 8 признака, че излизаш с комплексиран мъж  8 признака, че излизаш с комплексиран мъж  8 признака, че излизаш с комплексиран мъж  8 признака, че излизаш с комплексиран мъж
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР