Токсичните отношения буквално проникват и се отразяват в личния живот

...
Токсичните отношения буквално проникват и се отразяват в личния живот
Коментари Харесай

Внимавайте, това са 6-те вида токсичен секс

Токсичните връзки безусловно проникват и се отразяват в персоналния живот на всяка двойка, само че освен в него. Те могат да окажат въздействие и върху половия живот на двама души. Ето по какъв начин се отразяват тези отровни връзки в полово отношение:

Секс, когато не сте в въодушевление
В една здравословна връзка хората напълно умерено могат да кажат „ не " и да не интимничат с колегата си в даден миг, просто тъй като не им се прави секс. Той от своя страна демонстрира схващане, не ги принуждава, укорява и съпоставя с предходните си връзки. Партньорите не би трябвало да приема тялото един на различен като тип стока и да ви карат да се чувствате зле, тъй като в даден миг не желаете да се отдадете на интимни милувки. Ако не желаете да вършиме секс, просто не го правете. Потърсете човек, който няма да ви изтощава прочувствено, тъй като не сте в въодушевление за секс маратон всеки ден.

Сексът, който не ви доставя наслаждение
Ако единствено единият от двама ви получава наслаждение от секса, то това значи, че нещо не е наред. Не е нужно никой от вас да е жертва и да не се усеща удобно и да не доближава до наслаждение. Такива жертви не се ценят, а и рано или късно и вие и тялото ви ще пожелаете своето. Всеки има потребности и стремежи. Важно е да можете да проведете почтен и открит диалог с колегата си и да можете да му споделите какво ви тормози, с цел да видите дали може да разрешите този проблем.

Секс, при който се чувствате прочувствено несигурни
Уважението и връзката са доста значими. Ако не си падате по душенето, белезниците или аналния секс, никой няма право да ви принуди да вършиме нещо такова. Всичко би трябвало да става непринудено и това е един от най-важните правила в тези интимни мигове. Когато започнете да възприемате колегата си като опасност, без значение дали грубостта е морална или физическа, мъчно връзките ви могат да бъдат наречени здрави.

Секс, от който боли
Има доста аргументи, заради които една жена може да почувства дискомфорт по време на секс – от здравословни проблеми, поради физиологията си до най-баналното раздразнение на кожата. Все отново, в случай че почувствате болежка по време на интимния акт, то е добре неотложно да спрете. Не се насилвайте да продължавате и не обвинявайте себе си, че сте разочаровали половинката си. В последна сметка постоянно има по какъв начин да му доставите наслаждение по различен метод. Ако сте с верния човек, той ще ви разбере, вместо да направи скандал от това. Двамата ще седнете и ще измислите решение на казуса.

Секс, при който се срамувате от тялото си
Тук не става въпрос за вашите лични комплекси, а за нелепи мнения от страна на вашия сътрудник по отношение на външния ви тип. Човек, който подлага на критика тялото ви – размера на гърдите, таза, дупето или каквото и да е друго, не заслужава да ви вижда гола. Сексът провокира доста страсти, само че измежду тях не би трябвало да има позор. Дори в случай че още не сте се научили да обичате тялото си, то това не значи, че би трябвало да допускате различен да не го почита.

Секс, при който усещате физическа заплаха
Ако желаете мъжът да си постави презерватив, то той просто би трябвало да го направи. Без циврене, без извинения и пазарлъци. Здравето е най-важният мотив, който би трябвало да имате, а извинението „ Не ми е толкоз хубаво с него” в тази ситуация не би трябвало да важи. Безопасният секс е най-важното нещо. Ако към този момент мислите за деца и сте дружно от доста време, може да обсъдите алтернативата да забравите за защитните средства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР