Токов удар е причина за смъртта на 25-годишния барман в

...
Токов удар е причина за смъртта на 25-годишния барман в
Коментари Харесай

Токов удар спрял сърцето на бармана в Созопол

Токов удар е причина за гибелта на 25-годишния барман в Созопол, открила аутопсията на натрупа. Пред " 24 часа " правосъдният доктор доктор Косьо Янков разкри, че сърцето на другояче изцяло здравия юноша е спряло в резултат на токов удар. Установено е, че барманът се е допрял с двете си длани върху железен плот, по който е имало оттечка, най-вероятно поради нередовност в ел.инсталацията. Така токът минал през дланите и безусловно спрял сърцето на бармана Виктор Върбанов от Шумен.

По тялото на неуместно починалия мъж не е имало никакви следи от провалянето. Експерти обясниха, че белези от изгаряне се получават най-много когато токовият удар е породен от тъничък проводник.

След резултатите от аутопсията на място в плажния созополски бар са изпратени специалисти, които да огледат електрическата апаратура в заведението и електроуредите.

Както 24 часа писа, случаят в паметния бар на плаж " Хармани " в Созопол стана на 29 май сутринта. Около 9 часа барманът опитал да влезе в кухнята, само че вратата била заключена. Тогава се промушил през тясно прозорче, през което готвачите подавали храната на сервитьорите. Секунди по-късно се чул звук от съборени съдове, а сътрудници на бармана го разкрили на земята в безпомощно положение. Предполага се, че тъкмо провирайки се през тясното прозорче мъжът се е подпрял с длани на железен плот, по който за злощастие протичал ток. Близо до плота имало тръби за топлата вода, а насреща на стената - бойлер. От заведението отхвърлиха коментар.

Междувременно сътрудници на починалия Виктор от Созопол се простят с него в обществените мрежи, описвайки го като " човек с огромно сърце, необятна усмивка и възприятие за комизъм ". Виктор е индивидът, който посвети живота си да развива себе си и баровата просвета в България, написа на страницата си във фейсбук прочут ресторант в Созопол и разгласява фотография на Виктор. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР