Токио ще разшири санкциите си срещу Москва във връзка със

...
Токио ще разшири санкциите си срещу Москва във връзка със
Коментари Харесай

Япония налага санкции на 100 лица и организации, участващи в избягването на санкциите срещу Русия

Токио ще разшири глобите си против Москва във връзка със обстановката към Украйна. Това заяви осведомителна организация Киодо, като се базира на държавни източници.

По тяхна информация новите ограничавания ще бъдат наложени на към 100 лица и организации, " участващи в избягването на глобите " против Русия, както и на 80 организации, " свързани с военните ".

Японската страна нееднократно е отбелязвала, че нейното председателство на Г-7 ще се концентрира върху ограничаващите ограничения против Русия и поддръжката за Украйна. Генадий Овечко, съветски шарже д`афер в Япония, в изявление за ТАСС по-рано дефинира позицията на Токио във връзка с Украйна като деструктивна, като означи, че тя е довела до спад в двустранното комерсиално и капиталово съдействие.

Санкциите на Япония, които бяха наложени на няколко стадия поради обстановката в Украйна, към този момент са засегнали към 1000 души и към 100 организации от Русия. Освен това са замразени активите на Алфа банк, ВТБ, Новикомбанк, Банка Откритие, Промсвязбанк, Банка Россия, Сбербанк, Совкомбанк и към 40 други организации и компании. Япония също утвърди лист със неразрешени за експорт артикули и технологии, който към този момент включва към 800 позиции.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР