Токио. Президентът на Българска федерация по бокс Красимир Инински определи

...
Токио. Президентът на Българска федерация по бокс Красимир Инински определи
Коментари Харесай

Красимир Инински: Стойка донесе радост на цяла България

Токио. Президентът на Българска федерация по бокс Красимир Инински дефинира страхотния триумф на Стойка Кръстева като миг, с който цяла България би трябвало да се гордее. Нашето златно момиче ликува с олимпийската купа в категория до 51 кг, откакто изнесе същинска боксова лекция на Бусе Чакъроглу (Турция) в Токио.

„ Емоцията в действителност е неописуема. Изключително съм благополучен за Стойка, за нейния екип, за целия български бокс. Това е триумф, който е за цяла България. Една дребна България към този момент има двама олимпийски първенци в Токио, което е голям триумф за българския спорт. Поздравявам Стойка, тъй като представянето й във финала бе безупречно.

Тя осъществя големия труд, който постави през годините. Треньорският й щаб бе построил отлична тактичност за този край, която тя извърши по съвършен метод. Стойка потвърди, че екипната работа, постоянството и трудът, който се поставя, не остават невъзнаградени. Тя е образец, който се надявам, че младите генерации ще следват. България би трябвало да чества.

Горд съм, че в тези сложни времена, боксът и Стойка Кръстева донесоха положителни страсти на страната “, сподели разчувстваният Красимир Инински.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР