Тогава джипът се е врязал в камиона, а при удара

...
Тогава джипът се е врязал в камиона, а при удара
Коментари Харесай

Жестоко Меле В Южна Каролина! Загина Български Шофьор

Тогава джипът се е врязал в камиона, а при удара е почнало да изтича дизелово гориво, което се е възпламенило.

Българинът Слави Иванов умира на място. Другият водач е откаран в болница. Слави е родом от Димитровград. През последните години обаче е живял в Charleston Mоunt Prospect в Южна Каролина.

След себе си оставя брачна половинка, щерка и наследник. " Изключителен воин и обичан татко. Опустошителен случай, всеки тип помощ е нужна в драматичен миг като този ", написа в обществените мрежи синът му Давид Иванов.

" Баща ми Слави беше човек, който постоянно помагаше и в никакъв случай не искаше нищо в подмяна. Той беше нашият воин, който пожертва всичко, пробвайки се да сплоти фамилията си, откакто се раздели за 10 години с нас за 10 години. Той беше професионален водач на камиони с над 15-годишен опит. На 09.09.2019 година той е погубен при брутална злополука на автомагистралата поради немарливост от различен водач. В резултат на случая камионът му избухна в пламъци и се взривr ", написа пък щерка му Юлия

" От тялото му не остана съвсем нищо. Заради неналичието на какъвто и да е материал за ДНК проучване, идентифицирането ще отнеме повече време. Разследването е в ход и фамилията ми няма информация по отношение на нашия обичан татко. Тъй като той беше единственият човек, който носеше пари у дома, сега търсим финансова поддръжка, с цел да покрием най-основните си потребности. Татко беше горделив и в никакъв случай не приемаше помощ. Вашата поддръжка за нас сега обаче е от витална нужда ", прибавя тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР