Тогава чашата се вдига и гледането започва. Фигурите по стените

...
Тогава чашата се вдига и гледането започва. Фигурите по стените
Коментари Харесай

Да Си Знаете! Ако Видите Тази Фигура В Чашата Си От Кафе, Това Предвещава, Че Ще Изгубите Нещо Скъпо За Вас!

Тогава чашата се подвига и гледането стартира. Фигурите по стените на чашата се поясняват по следния метод: човешкият контур значи среща завлюбените и банкрут за лишените от парцели.

Очертанията на здания предсказват благополучие за богатите и страдалчество за бедните. Очертанията на растения предсказват кавги и раздели, неуспехи в работата и дълбока тъга. Силуетите на животни предсказват заплаха и предизвестяват, че би трябвало да се пазите от неприятни хора измежду най-близките. Вие можете да си гледате на кафе сами, като вземете три супени лъжици наслойка от кафе, покриете чашата, в която е тя, с чинийка, и я разклатите добре. Когато потапяте чашата с дъното нагоре в цялостна с вода чинийка три пъти, би трябвало безшумно да повтаряте следните думи: „ честност ”, „ другарство ”, „ единодушие ”.

Намислете си избран въпрос и в силуетите, формирани от утайката на кафето, открийте отговора. Човешкият контур предвещава скорошна среща с обичания, и безвъзвратна загуба за тези, които са били ограбени по един или различен метод. Разкошна къща или палат е предсказание за беднотия. Силуетът на кула постоянно е добър знак, изключително що се касае до бизнеспланове. Очертанията на поля и долини, изключително с овчици, които пасат добродушно, значи наслада и осъществяване на желанията. Дърветата значат трудности в работата. Гъстата гора е предвещание за непредвидени кавги с родственици, другари или ухажор.

Ако гората е разграничена на две от река, това значи, че към вас има хора, които се пробват да ви съсипят, само че няма да имат шанса да реализират това.

Силуетът на черква значи скорошна женитба за тези, които са влюбени, и бързо връщане за тези, които ги няма.

Силуетът на кон значи идна заплаха от неприятни хора, а също по този начин огромна материална загуба.

Силуетът на огромна врата значи връщане на обичан човек или посетители, а в случай че към вратата има силуети на хора, това значи, че вие ще се запознаете с радостна компания./struma.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР