Тодор Янчев вече е с изчерпан лимит от грешки във

...
Тодор Янчев вече е с изчерпан лимит от грешки във
Коментари Харесай

Последен шанс за Тодор Янчев

Тодор Янчев към този момент е с привършен предел от неточности във ФК ЦСКА 1948, написа " Мач Телеграф ". Шефовете на отбора няма да му простят нова издънка като тази със Славия - 0:1. Играчите на Янчев бяха безусловно безидейни в дербито и към този момент имат единствено 5 точки преднина пред Левски в борбата за третото място, като тя може да се стопи до 2, в случай че през днешния ден " сините " победят Локомотив (Пловдив).

Мнозина даже чакаха, че Янчев ще се елементарни с поста си още след мача в събота. Прогнозите им обаче не се оправдаха и през вчерашния ден, откакто Янчев е бил привикан на диалог от шефовете и в продължение на 5 часа е трябвало да слуша рецензии за работата си досега. Ако в предходните мачове столичани имаха мотиви за извинения с контузени и осъдени, то нищо не може да ги оправдае за загубата от Славия. Карагарен бе титуляр, а Чочев влезе като запаса. Присъствието им обаче не докара до усъвършенстване в игрови проект.

Така Тодор Янчев, който дебютира като старши треньор отпред на ФК ЦСКА 1948, ще има още един късмет да си обезпечи работа до края на сезона - да не се издъни в сряда. Тогава столичани одобряват Локомотив (София) в реванш от полуфиналите на шампионата за Купата на България. В първата среща ФК ЦСКА 1948 си обезпечи преднина от победа с 3:2, само че в " Надежда " протриват ръце за триумф с 1 гол разлика, който ще докара обстановката до продължения, а може би и до дузпи.
 Янчев: Един път ние вкарваме в последната секунда, в този момент те ни вкараха в края - това е част играта
Янчев: Един път ние вкарваме в последната секунда, в този момент те ни вкараха в края - това е част играта

" Трябва да отдадем дължимото на Славия "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР