Тодор Янчев е подал оставка като старши треньор на ЦСКА

...
Тодор Янчев е подал оставка като старши треньор на ЦСКА
Коментари Харесай

Тодор Янчев вече не е треньор на ЦСКА 1948

Тодор Янчев е подал оставка като старши треньор на ЦСКА 1948 и тя е била призната от клубната администрация, оповестява Все още няма удостоверение от клуба.

Янчев е декларирал, че напуща след снощната загуба на финала за Купата от " Лудогорец ". Твърди се, че до края на сезона краткотраен ментор ще бъде Атанас Рибарски, който сполучливо води втория тим на ЦСКА 1948 във Втора лига - напът е да го направи отличник.

Специалистът, работил в школата на " Берое ", действително ще е третият треньор отпред на основания през 2016 година тим. Сезонът стартира с назначения преди година Любослав Пенев, който си потегли самичък в края на 2022-ра, с цел да бъде сменен от Янчев.

ЦСКА 1948 в последно време не реализира мечтаните резултати, като може да изгуби третото място, което този шампионат дава право на непосредствено класиране за квалификациите в Лигата на конференциите. Разликата в точките с четвъртия " Левски " е единствено три, като в неделя отборът приема " Лудогорец " в Бистрица.
Треньорска промяна и в " Ботев " (Пловдив)
Поредна треньорска промяна - пета този сезон (!), има и в " Ботев ". Българска телеграфна агенция заяви, че шампионатът ще приключи познатият от школата на " канарчетата " Стефан Стоянов. Той заменя напусналия преди два дни Бруно Балтазар.

Стоянов също е с краткотраен статут. 

Преди няколко години той бе ментор на втория тим, а в прочут интервал и краткотраен треньор на представителния отбор - през късната есен на 2020 година Но разлики във вижданията за футбола с някои шефове на клуба го принудиха да напусне.

Сега Стоянов е поканен да се върне в " Ботев " (Пловдив) и да води тима в оставащите три мача до края на сезона. Отборът играе в групата за систематизиране на местата 7-10 във втората фаза, само че няма шансове да стигне до плейоф за Лигата на конференциите.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР