Тодор Таушанов, Лъчезар Йорданов (преотстъпен от Черно море) и Александър

...
Тодор Таушанов, Лъчезар Йорданов (преотстъпен от Черно море) и Александър
Коментари Харесай

Том става треньор в Добруджа

Тодор Таушанов, Лъчезар Йорданов (преотстъпен от Черно море) и Александър Стефанов (Спартак Варна) са сигурните нови попълнения за Добруджа за в този момент.

Това разкри в изявление за " Дарик радио " треньорът на втородивизионния отбор Атанас Атанасов - Орела. В тима се завърна и Ивайло Лазаров.
 Марин Орлинов още веднъж ще пази за Литекс
Марин Орлинов още веднъж ще пази за Литекс

Иван Митрев също се причислява към " оранжевите "

Сред футболистите на проби в отбора са аржентинският централен бранител Науел (22 г.), Григоре (22 година нападател, Молдова), Самуел (Брюж, Белгия) Влади Георгиев (Рилски спортист), Серафимов.

На 19-и януари Добруджа възнамерява контрола с Черно море, на 22-и с Дунав в Русе, на 26-и със Созопол (в Обзор или Созопол), на 30-и с Лудогорец II и на 12-и февруари още веднъж с Черно море. Търси се противник за контрола за 5-и февруари. " От всички нови в тима, ще оставим 6 индивида, с цел да имаме разполагаем 20-22- ма футболисти.Напускащите са Кристиян Бешев и Коце Христов. Приятно съм сюрпризиран от моментното положение на играчите. Бях им дал стратегии, по които очевидно са работили. Радващото е, че болшинството са млади момчета, които са окуражени да се потвърждават. Това ни е целта-да развиваме младите. С изключение на опитния Ивайло Лазаров, който е на 30 години от новите попълнения, останалите са на по 20, 21-22 години. Бразилецът Том в събота ще бъде на линия. На него съм му дал малко по-голяма отмора. В събота лети за България. Ще бъде играещ асистент треньор. Голям експерт е и ще бъде в изгода и на по-младите. Въобще не разясняваме оставането на Добруджа във Втора лига. Събрали сме футболисти с качества и те би трябвало да създадат нещо, с което да се запомнят. Отборът ще наподобява по напълно различен метод, от това, което беше през есента ", съобщи Атанас Атанасов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР