Тодор Попов, известен като най-популярният ловец на автографи у нас

...
Тодор Попов, известен като най-популярният ловец на автографи у нас
Коментари Харесай

Фен №1 на Емилия видял последен Милен Цветков жив

Тодор Попов, прочут като най-популярният ловджия на подписи у нас и фен№1 на Емилия, е последният човек, видял жив Милен Цветков . Попов, който неотдавна описа, че Жорж Башур го ревнува поради фолкаджийката, бил тъкмо до мола, когато се случила адската злополука. Попов даде през вчерашния ден десетки изявленията и изясни, че журналистът излязъл от помляната си кола след адския конфликт и седнал на тротоара, а килърът му даже не отишъл да му помогне.



„ Милен Цветков беше жив и единствено забавянето на колата за спешна помощ не му даде късмет да живее “, счита очевидецът Попов. "Екипът ни е тръгнал по различен сигнал за случай на ковид, само че завеждащата диспечерка го е отклонила, тъй като е бил наоколо до мястото на случая. Колегите са били там за 6 минути, всичко е записано на GPS”, изясни говорителката на Спешна помощ Катя Сунгарска.

"Всички извънредно доста се опасяват от гибелта и годините, които се натрупат. Не се опасявам от гибелта, стига да не е мъчителна . Въпреки че, разсъждавайки върху някои случаи и неща, които съм чел, и в най-ужасяващите моменти имаш приток на адреналин в организма, който самичък се обезболява. При всички положения не ми се умира сред някакви ламарини ", споделя Милен Цветков в свое изявление пред Даниел Петканов. Разговорът им не е предаван в телевизионния ефир, а съгласно интернет консуматори е реалност от преди няколко месеца, когато е качен в Ютуб страницата на Лудия кореспондент.

По зла подигравка на ориста, журналистът стана жертва точно на подобен случай. На Великден вечерта, до момента в който чака на червен светофар на кръстовището до Парадайс мол, автомобилът му бе затрит от джип с водач 22-годишният Кристиан Николов. Младежът беше диагностициран, че е употребявал амфетамини и канабис.

Eто и част от изявлението, в което Цветков предвижда своята нелепа кончина.



След кончината на журналиста, обществената мрежа прегря от мнения. Редица обществени персони акцентираха болката си от тежката загуба. Сред последните, които видяли Милен онлайн тези дни бил и Евгени Минчев. Ето какво показа пиарът: "Рано беше за последно довиждане с Милен Цветков и от скорошната ни среща преди няколко дни въобще не допусках, че ще пиша тези думи. Накратко - Милен беше прецизен, учтив, подкупващо обаятелен и явно доста над нещата. Милен, макар цялата си „ телевизионна арогантност”, беше срамежлив и методичен ", написа лорд Минчев. "Милен постоянно се дърляше с мен по подобен метод, че ме караше да желая още. Не на екрана - по време на спонтанните ни срещи. Милен беше единствено един път на едно мое събитие, а аз в предаването му - десетки пъти. В широтата на връзките ни нито той се сърдеше, че му приказвам в женски жанр, нито аз стачкувах като ми споделяше ватманка. Ще липсваш Миленчо, имаше още какво да ни дадеш ", написа още светският лъв.



По време на вчерашния лайв на "Като две капки вода " случайно на сцената се появи и продуцентът Магърдич Халваджиян. Той призна, че не се сдържал и желал да изкаже тъгата си по загубата на водещия. "Милен беше един от нас, а го убиха. Излязох на сцената, с цел да почета Милен Цветков и да изкажа възмущението си от безотговорността на обществото ни. Той беше един от нас! Той беше един от нас, българите! Затова би трябвало да го помним и да мислим за него! Аплодисменти за Милен Цветков ", съобщи продуцентът.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР