Тодор Неделев обяснимо бе много щастлив след хеттрика си при

...
Тодор Неделев обяснимо бе много щастлив след хеттрика си при
Коментари Харесай

Неделев: Най-важно е да не паднем от Левски

Тодор Неделев обяснимо бе доста благополучен след хеттрика си при домакинската победа на канарчетата с 3:1 над Дунав в мач от втория кръг на efbet Лига. Халфът остана удовлетворен от този факт, само че предизвести съотборниците си, че идващите срещи ще са по-тежки, защото след седмица пловдивчани гостуват на Левски. Неделев пожела да разяснява какъв брой гола ще вкара на сините, а разгласи, че единствената цел е Ботев да не загуби мача.

“Не мисля, че влязохме мъчно в мача, просто ни липсваше гол. Дунав ни изненада с гол, а ние изпуснахме доста. Можеше да обърнем мача още през първото полувреме и да спечелим с по-голям резултат.
Аз съм на такава позиция, че мога по-рядко да въвеждам голове. Обичам да депозирам. Когато мога да подам на някой да вкара, в никакъв случай няма да се излакомя. Много желаех да вкарам трети гол, само че значимото е да оказвам помощ на тима да върви нагоре и напред.

Днес Тейлон направи очевиден пропуск, само че се отличи с две асистенции. След два мача не мога да кажга, че сме в чудесни взаимоотношения на терена, само че се надявам, че занапред ще се разбираме и всичко ще е наред.

За мен тимът на Ботев има футболисти да играят футбол. Днес бяха значими трите точки, тъй като ни предстоят още по-тежки мачове ”, сподели Неделев, който показа упованията си за гостуването на Левски след седмица.

“Не желая да приказвам какъв брой ще вкарам на Левски. Единственото се надявам да не загубим този мач. Най-важно е тимът да не загуби в София. ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР