Тодор Неделев не е отхвърлил офертата на борещия се за

...
Тодор Неделев не е отхвърлил офертата на борещия се за
Коментари Харесай

Сделката за Неделев не е пропаднала

Тодор Неделев не е отхвърлил офертата на борещия се за купата в Турция Трабзонспор, оповестиха от Ботев (Пловдив). Вероятността той да премине в този клуб не е по никакъв начин дребна. Както е известно, през предходната седмица от управлението на " жълто-черните " оповестиха, че при тях е пристигнало публично предложение за откупуване на правата на национала. През пролетта пък на няколко пъти 27-годишният халф съобщи, че му е време да заиграе още веднъж в чужбина.

" Да се надяваме, че не виждаме за последно Тодор Неделев с екипа на Ботев. Има оферта за него, би трябвало да си реши момчето. Информацията, че е отказал на Трабзонспор, не е вярна ", съобщи помощник-треньорът на " канарчетата " Диян Божилов.  Офертата на Трабзонспор за Неделев е 1 млн. лв.
През тази седмица Ботев би трябвало да завърши договарянията с Даниел Кайзер, който да се завърне в отбора. Вратарят следва да се раздели с полския Шльонск (Вроцлав), в който е твърда запаса.

В продължение на два сезона 28-годишният пазач бе титуляр под рамката на " жъто-черните ", само че през лятото на 2019-а напусна като свободен сътрудник.

" Тема Спорт " Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР