Тодор Енев коментира получените от Андриан Андреев и Димитър Кузманов

...
Тодор Енев коментира получените от Андриан Андреев и Димитър Кузманов
Коментари Харесай

Тодор Енев: Това ще е едно от най-силните издания на Sofia Open

Тодор Енев разяснява получените от Андриан Андреев и Димитър Кузманов " уайлд кард " пропуски за Sofia Open.

Турнирът в " Арена Армеец " ще се организира от 3 до 10 февруари 2019 година. Това ще е четвърто издание на конкуренцията в столицата ни.

" Вече е доказано Кузманов направи най-силния си сезон и изцяло справедливо получава първата уайлд кард, нека има късмет към този момент и да може да мине първия кръг. Адриан направи най-силния сезон в юношеската класация и изцяло справедливо взима втората уайлд кард, той е новата ни изгряваща звезда. Сигурен съм. Той направи мощен мач в първия кръг и му даде убеденост за целия сезон. И поддръжката на публиката също по този начин оказа въздействие. Съвсем справедливо стигна това класиране, нека мине и напред. Той е огромен експерт и се готви крепко.

Това е доста сериозна мотивация за нашите състезатели, да играят на огромен корт пред такава аудитория. Оделно това ще е едно от най-силните издания на Sofia Open и това ще повлияе на техните резултати до края на сезона. Сигурен съм, че почитателите ще останат удовлетворени и ги приканвам да дойдат в " Арена Армеец " и да поддържат родните спортисти ", показа капитанът на България за купа " Дейвис ".

 Димитър Кузманов и Адриан Андреев получиха
Димитър Кузманов и Адриан Андреев получиха " уайлд кард " за главната скица на Sofia Open 2019

Двамата ще премерят сили с най-хубавите в света
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР