Тодор Давидов, по-популярен като Гринго, е скъсал всякакви отношения с

...
Тодор Давидов, по-популярен като Гринго, е скъсал всякакви отношения с
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Гринго би шута на Софка от ареста на Националната Следствена служба: Не искам да я виждам!

Тодор Давидов, по-популярен като Гринго, е скъсал всевъзможни връзки с ромската перла Софи Маринова, разбра HotArena.

Отчаян от вероятността да гние още дълго време в ареста, Гринго се издразнил на Софи, която му дала обещание, че ще го измъкне в най-скоро време. След като 2 месеца дуетната половинка на Софи търка наровете в ареста в този момент към този момент населява килия в Националната Следствена работа на столичния бул.
" Г. М. Димитров "   откъдето пътят към паднелата е прекомерно къс.  Той забранил на защитата да позволява Софи Маринова на рандеву.

" Докато аз тлея тук, тя си вее задника и си провежда концертчето в Арена Армеец, а ми обещаваше, че ще направи всичко, с цел да ме измъкне “, гневял се Гринго.

Софи пък не серпантина да лее сълзи по обичания си. " Какво съм отговорна аз, нямам пари, с цел да го измъкна. Аз не пострадвам по-малко от него “, жалвала се ромската певица пред колежки.

Гринго беше закопчан при зрелищен арест в Айтос. Срещу 31-годишният мъж бе подаден сигнал, че има нелегално оръжие и подозрителен брой СИМ-карти, които криел в колата си. Гринго е изнудвал предприемач от Айтос за 50 000 лева, оповестиха от Апелативната прокуратура в Бургас. Той даже наел различен човек - 27-годишният Стефан С. от Сандански, който отправил закани за ликвидиране към рекетирания айтозлия с букви А.А.. Разследването е открило, че изнудването е осъществено сред 19 и 22 септември.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР