Тодор Давидов – Гринго, обвинен за изнудване на айтоски бизнесмен,

...
Тодор Давидов – Гринго, обвинен за изнудване на айтоски бизнесмен,
Коментари Харесай

Приятелят на Софи Маринова остава в ареста

Тодор Давидов – Гринго, упрекнат за изнудване на айтоски предприемач, остава за непрекъснато в ареста. Бургаският областен съд удостовери най-тежката мярка за неотклонение за него и за посочения за негов съизвършител Стефан Сливков , оповестява Нова телевизия.
Според държавното обвиняване, двамата са рекетирали предприемач от Айтос да им заплати 50 000 лева, като са заплашвали мъжа с ликвидиране и разпра със фамилията му.
Гринго бил подстрекател, обезпечил телефона и сим картите за диалог с жертвата, даже насочвал Стефан какви думи да употребява.
Сливков е признал виновността си, уточни неговият юрист. Пред юриста, обвиненият е разказал, че е държал пари на айтоския предприемач и по тази причина го изнудвал и заплашвал. Адвокатът на Гринго акцентира, че Сливков е трансформирал показанията си и подчертал, че самичък е взел решението за закононарушението, а не е бил подтикван от приятеля на Софи Маринова.
Поп-фолк звезда още веднъж беше в правосъдната зала, с цел да поддържа приятеля си. Тя уточни, че нямало нищо правилно в обвиняването и вярвала абсолютно на Гринго.
Решението на Окръжния съд е дефинитивно.
На излизане от правосъдната зала Гринго оказа гневна опозиция на чиновниците на Съдебната защита. Наложи се да бъде събран целия разполагаем еднообразен състав, с цел да изведат приятеля на Софи Маринова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР