Тодор Борисов и Мирослава Тодорова от Арт Войс Център Пловдив

Тодор Борисов и Мирослава Тодорова от Арт Войс Център Пловдив ...

Наши таланти пеят на най-добрите кметове.Тодор Борисов и Мирослава Тодорова от Арт Войс Център Пловдив ще са малките големи звезди на церемонията "Кмет на годината 2018". Двамата изпълнители са единствените, избрани да пеят по време на награждаване на победителите в конкурса на kmeta.bg, което ще се състои на 15 ноември 2018 г. в НДК.

Тодор е на 12 години и впечатли всички с прекрасното си представяне на грандиозното закриване на Webit.Festival Europe, част от Европейската седмица на цифровите технологии и иновациите. Това бе водещото събитие на българското председателство на Съвета на ЕС по въпросите на цифровите технологии през юни в зала "Арена Армеец".
Мирослава е на 16. Тя бе обявена за джаз принцесата на България в последния „Х фактор“ и спечели сърцата на жури и публика с изключителния си талант.

„Много съм щастлива! Поканата е огромна чест за пловдивската вокална школа и признание за високата класа на младите таланти“, сподели Руми Иванова, ръководител и музикален педагог на „Арт Войс Център“.

Източник: marica.bg