Тодор Борисов и Мирослава Тодорова от Арт Войс Център Пловдив

...
Тодор Борисов и Мирослава Тодорова от Арт Войс Център Пловдив
Коментари Харесай

Наши таланти пеят на най-добрите кметове

Тодор Борисов и Мирослава Тодорова от Арт Войс Център Пловдив ще са дребните огромни звезди на церемонията " Кмет на годината 2018 ". Двамата реализатори са единствените, определени да пеят по време на награждаване на спечелилите в състезанието на kmeta.bg, което ще се състои на 15 ноември 2018 година в НДК.

Тодор е на 12 години и впечатли всички с прелестното си показване на грандиозното закриване на Webit.Festival Europe, част от Европейската седмица на цифровите технологии и нововъведенията. Това бе водещото събитие на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз по въпросите на цифровите технологии през юни в зала " Арена Армеец ".
Мирослава е на 16. Тя бе оповестена за джаз принцесата на България в последния „ Х фактор “ и завоюва сърцата на жури и аудитория с изключителния си гений.

„ Много съм щастлива! Поканата е голяма чест за пловдивската вокална школа и самопризнание за високата класа на младите гении “, показа Руми Иванова, началник и музикален възпитател на „ Арт Войс Център “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР