Тодор Батков коментира и днес расисткия скандал, който се разрази

...
Тодор Батков коментира и днес расисткия скандал, който се разрази
Коментари Харесай

Батков: Въпросът с оставката на Борислав Михайлов трябва да бъде решен на конгрес

Тодор Батков разяснява и през днешния ден расисткия скандал, който се развихри по време на европейската подготовка сред България и Англия.

Бившият президент на Левски показа мнението си и за обстановката в българския футбол като цяло:

" Аз съм уверен, че въпросът с оставката на Борислав Михайлов би трябвало да бъде решен на конгрес. Основното е да се регистрира интервал от време, на първо място и най-много да се избере президент.
 Официално: Борислав Михайлов подаде оставка! Обновена
Официално: Борислав Михайлов подаде оставка!

" Той ще продължава да оказва помощ за развиването на българския футбол "

Формално устава не го познавам, само че не мисля, че който и да е от заместниците има мандата, доверието, да ръководи БФС до края на цялостния мандат, до 2022 година Мисля, че е обикновено и разумно оставката да бъде призната от Изпълкома и незабавно да се пристъпи към привикване на конгрес, това е съгласно мен.

Според мен, по-неприятният резултат от расисткия скандал на мача е огромното дискредитиране, което като нация, като народ, като жители изживяхме и продължаваме да изживяваме. Действително, сякаш обаче, главната концепция беше да бъде реализирана по този начин мечтаната от някои огромни клубове смяна в БФС.
 Тодор Батков: Михайлов направи доста, някои
Батков: Михайлов направи доста, някои " детайли " просто не трябваше да са на стадиона

" Чух, че тези провокации са предизвестени "

Мисля, че смяната ще бъде за положително, само че не трябва да анатемосваме Боби Михайлов. Той пое БФС в един доста тежък миг, след абсурда с управлението отпред с Иван Славков и наложеното му наказване.

Някой би трябвало да се хване и да приложи закона за футболното безчинство. Законът планува една облекчена процедура, при потвърдено противоправно държание в границите на стадиона, изразяващо се в потребление на пиротехнически средства, прояви на расизъм, просто се не разрешава визитата на футболни мачове, точка ", сподели Батков.
 Петър Хубчев: Расизмът е проблем в България
Петър Хубчев: Расизмът е проблем в България

" Това, което се случи, е срамно и от него боли демонски "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР