Тодор АлександровЕскалация, деескалация, дрънчене на война…Слушаме мъдрите мисли на Кирил

...
Тодор АлександровЕскалация, деескалация, дрънчене на война…Слушаме мъдрите мисли на Кирил
Коментари Харесай

България свали гащи пред „озъбеното миролюбие“ на Москва


Тодор Александров

Ескалация, деескалация, дрънкане на война…Слушаме мъдрите мисли на Кирил Петков, просто Киро. Докато ги слушаме страните от НАТО оповестиха бойна подготвеност, Швеция, Финландия, прибалтийските страни концентрират войски на основни посоки по границите им с Русия.

Над 100 000 съветски бойци, с тежко въоръжение (танкове, тежки артилерийски системи, ракети и авиация) от последни модели са съсредоточени на границата с Украйна. Москва организира грандиозни военни маневри. Дрънкането на оръжие, което Киро не чува, е оглушително. Валят ултиматуми сред НАТО и Русия. Заплахи за наказания. Москва показва мощ.

В България се организира политика на свалени гащи пред Кремъл от четворната коалиция, в която вземат участие и огромните „ Борци против Путин “, комунизма и съветската експанзия от „ Демократична България “. От тях не сме чули и дума по тематиката. Когато устата ти е цялостна и се тъпчеш, мъчно приказваш. Докато си на софрата, си траеш.

Позицията на държавното управление, т.е. на президента Румен Радев, който държи основните министерства – МО (безгласната писмен знак Стефан Янев), Министерство на вътрешните работи (Сталиниста Бойко Рашков) и МвнР(смешната Генчовска) е да се снишим. Да си траем, до момента в който премине бурята. Хем сме в НАТО, хем сме „ суверенна страна “, каквото и да значи това. Хем се мазним на Съединени американски щати, хем не желаеме войски на алианса у нас. Чий е Крим, нали помните? Не инцидентно някогашният представител на Българска социалистическа партия и служебното държавно управление Антон Кутев заплаши, че в случай че тръгнем против Русия кабинетът ще падне.

Безсмислени бръщолевения през днешния ден в Народното събрание от Кирил Петков, пионката на Радев. Не знаем какво са докладвали на Просто Киро службите, само че и с невъоръжено око се вижда масираната проруска агитация в обществените мрежи и в медиите у нас. И тя не идва от клоуните от „ Възраждане “, техният приоритет е антиваксърството, което носи политически дивиденти от страховете на хората.

„ Атака “ и „ Русофили за Възраждане “!??!! готвят всеобщи митинги и мероприятия. Чакайте АБВ на Румен Петков, Движение „ Русофили “ на „ шпионина “ Николай Малинов, Шаренкова, Маренкова, всевъзможни дърти ченгета.

Няма ден без изявления по какъв начин българи ще се бият за Русия при възможен спор, „ патриотични “ апели за съюз с Москва и излизане от НАТО. Няма ден без изявления за „ великите съветски супероръжия, свръхзвукови ракети, които ще изпепелят Съединени американски щати за минути. Това няма по какъв начин да стане без позивна от Москва.

Активирани са всички спящи кафези на Русия и това е единствено началото. Пряко касае националната сигурност на страната. Докато оръжията към момента мълчат, популярност богу, хибридната война на Кремъл е в разгара си. Но това Просто Киро не го схваща. Той щял да влага в защитата, каквото и да значи това. И с един батальон, това не е смешка, да пази България.

Ескалацията на напрежението в Украйна, която Путин и сие подклаждат методично към този момент няколко месеца, не е нищо ново. Това са добре познатите сталински способи на руската, съветската, външна политика.

Всъщност Кремъл нищо друго не знае, с изключение на дрънчене на оръжие. Правейки се на жертва, НАТО се приближава рисково до съветските граници, Москва натрупа военна мощ за експанзия по добре прочут сюжет от 30-те години на предишния век. С нападението над Полша, окупацията на Прибалтика, Северна Буковина и Бесарабия. Инвазията във Финландия. Когато другарят Сталин делеше Европа по сфери на въздействие с другаря си Хитлер. С вярата фюрера да да разчисти терена за Червената войска, а Европа да падне като узряла ябълка в ръцете на Кремъл.

Винаги по един и същи сюжет, наименуван от Виктор Суворов- “озъбено миролюбие “. Официално борци за мир, импровизирано загадка готовност, скупчване на войски край границата, съчетано с масирана агитация. Докато точат брадвата.

Сега е същото. Подготовка за експанзия, маскирана с агитация и апели за „ мир “. И с ултиматуми – НАТО да се изтегли от България и Румъния.

Путин тества, към този момент вербално, готовността на Запада за ново навлизане в Украйна. След подготовката следва удар по сталински модел. Или някакъв случай край границата или вик за помощ от „ приятелски “ нации. Москва в никакъв случай не отхвърля „ братска помощ “. Така на 27 декември 1979 година командоси от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) убиват в двореца му президента на Афганистан Хафизула Амин, още преди първите руски бойци да прекосят държавната граница на страната, с цел да окажат „ интернационална помощ “ на братята афганистанци.

Затова очаквайте или някакъв „ случай “ с съветски жертви по границата с Украйна или молба за помощ към Москва от угнетените поданици на Донецката република. Това е позивната за експанзията.

Призивите за евакуиране на НАТО от Румъния и България са част от хибридната война против страните-членки. Путин чука на отворена врата в България. Тук към този момент всички управници са свои-Румен Радев, чий е Крим, Яневци, Петковци, даже „ борците против комунизма и Путин от Демократична България. Службите ни, минали напълно под контрола на президента още от средата на предходната година, са пробити от съветска агентура.

Затова ние смъкваме гащите пред съветското „ озъбено миролюбие “ и чакаме да отмине бурята. Твърденията на Кирил Петков, че разчита на Българската войска, апелирам да не се взимат на съществено. Те са плод на комплицирано схващане и директна смиреност към „ Дондуков “№2. Българската войска, пропита от русофилия, в която Яневци с години спираха и саботираха всевъзможни промени и опити за превъоръжаване с съвременно оръжие от западни производители, с цел да остане зависимостта от Русия, не е никакъв фактор. Спомнете си единствено делата против някогашния боен министър Николай Ненчев, разрешил си да ремонтира остарелите МИГ-29 в Полша, а не в Русия и огромната хибридна интервенция против пазаруването на самолетите Ф-16, блок 7, от българските Военновъздушни сили. Реално видяно България е обезсърчителен член на южния фланг на НАТО. Пробита като куха лейка.

Затова ние се снишаваме. Такава е заповедта от Москва по гарнизона. Докато Румъния и Полша обявиха ясно, че желаят още войски на НАТО за тяхната сигурност. Тук Румен Радев съвсем се извини на Русия, а Петков и Янев повтарят всеки ден, че у нас няма войски на НАТО, няма военни бази, няма, няма.

Нещо като: Батюшка-цар, елементарни ни, че съгрешихме. Просим благосклонност. Накажи ни, само че ни елементарни. Виновни сме.

Това е българската позиция. Само Кирил Петков може да издрънчи сходна нелепост: „ Българско военно водачество “. Над кого ще сме „ водачи “? Над Полша, Румъния, може би над Турция..Страшно е по време на международни рецесии, а те сега са най-малко три-военна, обвързвана с Украйна, Ковид рецесия и икономическа рецесия, подбудена от втората, да те ръководят несъответстващи, комплицирани хора. Пионки на Румен Радев, който пък е пионка на кръгове от ченгета и векерета. Бог да ни е на помощ.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР