Точно в този момент Асен Блатечки осъзнал, че не това

...
Точно в този момент Асен Блатечки осъзнал, че не това
Коментари Харесай

Ето кой е преломният момент за раздялата на Асен Блатечки и Диляна Попова!

Точно в този миг Асен Блатечки осъзнал, че не това е, което желае!
Приключи сагата сред Диляна Попова и нейния Асен Блатечки. Този път, наподобява, дефинитивно. Двамата имаха връзка, която мъчно бихме определили като мечтана от мнозина, тъй като в годините дружно те непрекъснато се люшкаха на приливи и отливи.
 Асен Блатечки
Асен Блатечки и Диляна Попова – краят на сагата

Може би ще се окаже и вярна максимата, че не можеш да си градиш щастието върху непознатото злощастие като визираме Катерина Горанова и болката, която й аргументи изневярата на Асен и появяването на сина му от Попова. Но ето, че Блатечки изхвръкна и от второто си гнездо.

Близки до него разкриха коя е била повода за това или по-скоро кой миг може да се назова повратен в връзките им. И това се оказа интервалът, в който всички бяхме затворени по домовете си – карантинният.

Още тогава, в свои ТВ изявление, Асен смънка, че не му пречи фактът, че е затворен със фамилията си, само че и му е леко досадно. Източниците обаче доверяват, че се е изказал прекомерно меко. Истината била, че до момента в който по насила стояли затворени сред 4-те стени, Диляна и артистът непрекъснато се карали.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР