Точно в тези дни енергията е благоприятна, животът се случва

...
Точно в тези дни енергията е благоприятна, животът се случва
Коментари Харесай

Ето кои са най-късметлийските дни през юли

Точно в тези дни силата е удобна, животът се случва по най-хубавия за нас метод, а шансът няма потребност от четирилистна детелина.

И щастието ще почука на вратата ви. Просто бъдете подготвени да го пуснете да влезе.

2 юли – Венера в съпротива с Уран

Квадратът/опозицията е извънредно съразмерен аспект. А съгласно астропрогнозите, 2 юли ще бъде съвършен за стартирането на нов бизнес и за търсене на креативно ентусиазъм. Възможно е Вселената да реши да ви влезе в състояние и да ви поддържа. не търсете знаци. Просто се насладете на триумфа.


7 юли - мощно енергийна огледална дата

Огледалната дата през юли ще бъде под контрола на цифрата 7 - да, цифрата на шанса. Седмицата ще ни донесе съвсем демонски шанс и ще ни направи по-щастливи, удовлетворени, смели и харизматични. Ако сте решили да покорявате нови професионални върхове или сърцето на някого, 7-ми юли е най-подходящият ден за това.



10 юли - Опозиция на Меркурий и Плутон

Опозицията на тези две планети е доста мощна. 10 юли ще бъде ден на другарство, флирт, романтика, както и сполучливо креативно и бизнес съдействие. С огромна възможност хората в този ден ще бъдат доста продуктивни и подготвени да стартират разговор.

11 юли - Меркурий навлиза в знака на Лъва

Преминаването на Меркурий в знака Лъв е време, удобно всички, които желаят да се забавляват, да почиват, да пътуват. Времето стартира да тече постепенно, сърцето и душата ни потъват в ритъма на лятното меренге и се вълнуват от доста приятни тематики и задания...

20 юли - съпротива на Марс и Сатурн

Марс и Сатурн са в доста удобен аспект – съпротива. Те ще бъдат ситуирани на противоположните страни на Земята, което ще предизвика прилив на позитивна сила и положителни събития. Ще бъдем стимулирани, въодушевени, подготвени за нови промени и смели каузи. Животът ще се промени - само че към по-добро.



22 юли - съпротива на Слънцето и Плутон

Слънцето и Плутон са двата най-отдалечени обекта в Слънчевата система. А тяхната съпротива е супер забавна от позиция на астрологията. Това значи, че ще се радваме на позитивна сила и положително въодушевление. Слънцето и Плутон ще оказват помощ на хората да се освободят от депресивните мисли и подозренията.

28 юли - Меркурий влиза в Дева

Меркурий ще остане в Дева до 4 октомври. Това ще бъде най-хубавото време от годината за тази планета и за нашите финансови каузи, връзка и творчество. На 28-и можете и даже би трябвало да работите повече, да търсите нови благоприятни условия и да придобивате нови познания.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР