Точно в Деня на влюбените по ирония на съдбата ще

...
Точно в Деня на влюбените по ирония на съдбата ще
Коментари Харесай

Ирония: Гледат делото на Георги Генов в Деня на любовта

Точно в Деня на влюбените по подигравка на ориста ще се гледа в Пловдивския апелативен съд делото на Георги Генов от Пазарджик, чието име снабди печална популярност в обществото, откакто умъртви брачната половинка си Катя в Пещера. Деянето е осъществено от ревнивост, по изключително нечовечен метод и пред погледите на инцидентни очевидци, които не създали нищо, с цел да оказват помощ на жертвата.

Подсъдимият апелира присъда от 30 години отнемане от независимост. Пазарджишкият областен съд го е признал за отговорен за убийството на брачната половинка му, като действието е осъществено по изключително непосилен метод и с особена свирепост, се споделя в прессъобщението.

Месец преди този момент жена му го напуснала, с двете си дъщери близначки, и се прибрала при майка си в Пещера. На 1.09.2017 година в Пещера Генов причакал жена си да слезе от рейса на спирката. Скарали се. Той взел от колата си нож и я нападнал. Нанасял й многочислени удари по цялото тяло, до момента в който най-после тя умряла.

Освен с нечовешкото нахлуване над беззащитната Катя процесът стана скандално прочут и със съдийски гаф. Първото гледане на проблема от Окръжния съд приключи с присъда от 25 години и компенсации по 200 000 лв. за майката на починалата и двете й дъщери-близначки. При обжалването пред Апелативния съд обаче делото бе върнато поради изчезнал автограф на арбитър Ивета Парпулова, ръководител на състава. Делото стартира изначало, като още веднъж протече по съкратеното разследване, като Генов бе наказан на 30 години при опазване размера на компенсациите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР