Точно в 22:00 часа българско време днес (18 ноември), тенисист

...
Точно в 22:00 часа българско време днес (18 ноември), тенисист
Коментари Харесай

Григор трябва да се плаши от Сок, а Сок трябва да се страхува от Григор

Точно в 22:00 часа българско време през днешния ден (18 ноември), тенисист номер едно на България за всички времена Григор Димитров излиза против американеца Джак Сок, номер 8 в света, за най-големия мач до момента в кариерата си – полуфинал на Финалния Мастърс на осемте най-хубави за годината.
Мачът е извънредно значим за Григор – победа за него ще значи, че той става номер 3 в света! Такова достижение въобще в тениса на корт от страна на българин до момента е правила единствено Мануела Малеева. Но макар превъзходната форма, която той демонстрира в Лондон, мотиви за терзания има.
На първо място – Сок е самобитна черна котка за Григор. Дотук двамата са играли четири пъти и в три от тях американецът печели. Серията от конфликти посред им на равнище ATP стартира през 2014 година, когато Григор взе единствената си до момента победа, правейки в хода на мача нещо необикновено и неуместно красиво, невиждано може би в цялата история на тениса. Какво е то – научете и ВИЖТЕ НА ВИДЕО в Sportlive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР