Точно в 17 ч. започта протестът на граждани пред посолството

...
Точно в 17 ч. започта протестът на граждани пред посолството
Коментари Харесай

Граждани извикаха: ”Бойко, чао!” пред испанското посолство

Точно в 17 ч. започта митингът на жители пред посолството на Испания у нас. Демонстрантите опънаха транспаранти и подвигнаха плакати на испански език. Повод за митинга е следващото разобличаване по абсурда БарселонаГейт.
Пред дипломатическото посланичество се събраха представители на придвижване " Заедно ". Тяхната проява мина под надпис " Къщата в Барселона – корупция в най-чистия й тип – желаеме следствие и дейности! ".

.
Снимка: БГНЕС

Това е част от 49-тия ден на антиправителствените демонстрации у нас. Гражданско неодобрение имаше и в региона на третия лъч на столичното метро по време на откриването, на което участваха кмета Йорданка Фандъкова и транспортният министър Росен Желязков.

Борисов обаче не се появи.

А другояче - припомняме, че през днешния ден журналиста от " Биволъ " Атанас Чобанов популяризира информация, че спряганата за държанка на премиера Бойко Борисов манекенка Борислава Йовчева към този момент е госпожа. Брюнетката се е омъжила наскоро без доста звук за хотелиера Йордан Христов.

Името на Йовчева изплува при започване на тази година, когато стана ясно, че управляващите в Барселона са почнали следствие за пране на пари, в което се замесва и министър председателят Борисов. Управляващите обаче настойчиво мълчат по тематиката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР