Точно в 16:15 часа трите джипа на държавното обвинение напуснаха

...
Точно в 16:15 часа трите джипа на държавното обвинение напуснаха
Коментари Харесай

С викове „Гешев е позор“ протестиращите изпратиха прокуратурата от президентството

Точно в 16:15 часа трите джипа на държавното обвиняване напуснаха постройката на президентството. Събралото се голям брой хора започнаха да вика „ УУУУ и да повтарят познатия към този момент рефрен „ Гешев е срам “. Площадът бе огласен и от крясъци „ Мафия “.
На предната седалка в първия от тях се видя охранителят „ Бюро по защита”, който стана известен при ареста на зам.-министър Желев, поради посиненото си око и колоритния си тип.

Пред входа на президентството бяха сложено два реда служители на реда. Голяма част от площада пред постройката беше също по този начин отцепен, а на всички входовете са сложени екипи на жандармерията. Полицаите наподобяват очевидно изнервени и непрестанно гледат часовниците си. Един от тях окуражаваше сътрудниците си да се ухилен, на което негов сътрудник отговори „ Няма защо “, видя още екип на Фрог.

Служителка на жандармерията извади камера, с която стартира да снима всички присъстващи. Това беше видяно от тях и някои разясниха, че в този момент чакат да ги изкарат или с ковид или да им сформират някоя акт, минимум.

Болшинството от събралите се хора бяха млади, измежду които имаше майки с деца и бременни. Хората стояха на разстояние един от друго, явно спазвайки условието за отдалеченост.

Очакванията са малко- по късно да се съберат повече хора.

От самодейност " Правосъдие за всеки " оповестиха, че се събират на същото място в 18 часа, а Христо Ивонов съобщи, че довечера ще изиска от Борисов да поеме отговорност

.

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР