Точно три години след вдигнатия юмрук на Румен Радев срещу

...
Точно три години след вдигнатия юмрук на Румен Радев срещу
Коментари Харесай

Радев е позор

Точно три години след вдигнатия пестник на Румен Радев против Иван Гешев и Бойко Борисов в поддръжка на протестиращото против тогавашната власт и основния прокурор голям брой, огромна част от същите хора се събраха през днешния ден пред президентството, с цел да стачкуват против самия Радев.
 Още при започване на митинга на Ларгото към този момент имаше над 1000 души.

Поводът - вчерашното скандално държание на президента, който при връчването на втория мандат за сформиране на държавно управление, " поръча " на мандатоносителя " Продължаваме промяната-Демократична България " да не го " оползотворява ".

Към началния час на митинга - 18:30 ч., пред президентството вече се бяха събрали над хиляда души, обединени от лозунга:

“Радев е срам ”.

Продължаваха да прииждат и още.
 Един от плакатите на митинга.

Сред хората се мяркаха и представители на ПП-ДБ като Андрей Гюров, Явор Божанков, Андрей Цеков, Йордан Иванов, Васил Пандов. Както и депутати от Демократична България - Ивайло Мирчев, Мартин Димитров, Атанас Славов, Георги Ганев.

Около 19 ч. с отварянето на вратите на “Дондуков ” 2 за промяна на почетния часовой множеството стана по-шумно и стартира да скандира:

“Импийчмънт ”, “Тук не е Москва! ” и “Оставка! ”. 
 Полицията апатично следеше събирането на митинга.

" България е парламентарна република и пълновръстен член на Европейски Съюз и НАТО! Президентът от дълго време е посочил, че не работи в интерес на българското общество и за българските ползи, а за съветските такива. Неговите служебни държавни управления са най-продължителните в българската история след 90-та година, като в същото време прокарва съветско въздействие в страната и ни отделя от европейската общественост. Няма да позволим да се превърнем в Беларус! " - е надписът на митинга. " Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или обособена персона не може да си присвоява реализирането на националния суверенитет " - допълват уредниците - група жители.

Очаквайте детайлности!
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР