Точно така! Виждам, че не е трудно да се съчетае

...
Точно така! Виждам, че не е трудно да се съчетае
Коментари Харесай

Лорд Минчев: Камелия и дозата на позата, „Младост“ и „Дружба“ при Емилия, мусака от цветове залива Дамян, земеделец е отличник на модата

Точно по този начин! Виждам, че не е мъчно да се съчетае зъболекарски стол с гинекологична поза. Но…Камелия може всичко!



Камелия може да съчетае даже маслодайна роза с таралеж. Съчетала е обувките си с елементи от цвета на тази седалка, по едно и също време напомняща здравно оборудване и мебел от амбианса на звезда от Лас Вегас. Шареното боди смущава с лепкавите цветове, нещо като пликче детски бонбони, повърнали към пъпа и. С част от цветовете по бодито си, Камелия е погалила краищата на косите си или ги е топнала без да желае в накиснатото със синка пране. Обувките са цяла конструкция, същински успех на обущарството, недоносен плод на жираф. Да поговорим още за позата и за дозата. От първото има в обилие, второто следва да се предпише със зелена рецепта. Добре, че не е жива баба ми Гина да попита отдолу под черната забрадка- Боже, накъде отива този свят…

Земеделец е първенец на модата



Приятно ми е да се удивя на този претенциозен господин, за който положителният жанр е метод на живот. Председателят на Български земеделски народен съюз Николай Ненчев още веднъж е в добра форма, като резервира дискретните параметри на протоколното облекло, което го е определяло през мандатите му на заслужен и достоен благородник. Днес той притегля вниманието с облекло, по-скоро строго дипломатично, съществено, без да бъде сервилно към високия бизнес протокол. Тук няма безсистемно надпреварване на цветове, единствено фини, добре упражнявани в годините нюанси на черното, бялото, графитеното. Вратовръзката е почтителна към поста и биографията на Ненчев, там блещукат обогатяващи аксесоара елементи. Всичко по господина приказва, че на стилния фронт всичко е умерено.

Отчетливи, минорни сигнали идват от инак колоритния орган на Емилия



Малката черна рокля е разграфена като градинка, чието разкриване и залесяване е отлагано и отлагано. Странните и лъскави ромбоиди са натрапващо несъразмерни по отношение на всичко в близост. Те са приютили озадачаващи и не напълно темпераментни елементи, в които липсва вяра и младост. Има по-скоро Дружба, само че там, както знаем, не е кварталът на бутиците. Прическата е нехайна, в действителност по плажному секси, само че разпиляна и доста надалеч от условията за рокля като тази. Общо взето по този начин би се облякла напъдена от селото си рускиня, която би желала да впечатли родата си във Волгоград. Чудя се, какъв ли тип керемида е употребила певицата, с цел да очертае скулите си…И какъв флумастер, с цел да изрази очите си.

Истинска мусака от цветове по ди джей Дамян и младоженка му



Чаровникът е потопен в патетиката на зимни обувки, съчетани несигурно с летния дълг на късите дънкови панталонки и розова риза, изцяло настрана от модата. Мусаката продължава с лилавите ботушки на Ванчето, дресирани по този начин, че да закриват единия крайник на Дамян, само че да откриват цялостен небосвод към нейния. Как ли биха се изразили „ група английски учени” за този феномен, не знам, само че един пазарджишки академик споделя, че модата от време на време се трансформира в готварско произведение. Роклята като заливка на същинска трапезария мусака, залива част от сготвеното, само че както споделя същият фешън деспот от Пазарджик- какъвто бюджета, подобен и резултата. Впрочем, група учени от Ихтиман докладвали, че под един мост забелязали да се разрушава извънземна летяща паница, към която падали облекла, задръжки и двама неидентифицирани пеещи обекта.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР