Точно така, дори шийката на матката има място в играта

...
Точно така, дори шийката на матката има място в играта
Коментари Харесай

Интересно! Какво представлява шийният оргазъм?

Точно по този начин, даже шийката на матката има място в играта на половите удоволствия. Всички дами имат физическата дарба да доближат до така наречен цервикален оргазъм, само че мнозина от тях в никакъв случай не са го изпитали, просто тъй като не са осведомени с тайната на неговата стимулация. Това ли е новата G-точка?

И това е забавно: Откриха две непредвидени изгоди от оргазма

Да стартираме през цялото време. Шийката на матката е ситуирана директно над вагиналната тръба. Тя разделя вагиналния канал от матката, а дължината й варира от 1,5 до 2,5 см. Всъщност „ цервикален “ (шийен) оргазъм в директния смисъл на думата не съществува. Под подобен се схваща вагинален, само че с доста по-мощна мощ, дълбочина и цялост на чувството. Наричаме го „ цервикален “ (шиен, отнасящ се до шийката на матката), тъй като се категоризира като бездънен, всепроникващ и разтърсващ. Причината за това е, че този оргазъм е обвързван със стимулирането на Е-точката, която се намира в основата на шийката на матката. Какво съставлява шийният оргазъм? Когато сме възбудени, влагалището се усилва до 18 см. За да почувстваме удоволствието от всепоглъщащата и всеобхватна цялост обаче, ни е необходим сътрудник с достолепие над тези размери, с което да доближи до въпросната точка. Допирайки се до нея по време на секса и любовната игра, в шийката на матката стартират да се отделят течни сокове, които оказват помощ за смазването на влагалището, а оттова и способстват за още по-голямото наслаждение от половото прикосновение сред сътрудниците в този миг. Как да реализираме цервикален оргазъм?

Ако на сътрудникът ви не му доближават сантиметри, му предложете неповторимата техника на доктор Кристи Овърстрийт - мъжът прави натоварен секс 5-6 минути, при което влагалището остава възбудено, обаче се връща в естествения размер от 8-10 см. Е-точката се доближава и на мъжа към този момент не са му нужни 20 см. Тъй като вагиналната тръба на дамата в този миг е възбудена до прекаленост, тя има чувството, че мъжествеността на колегата й е станала по-голяма. Мъжът прониква и прави неколкократни плътни тласъци и с с мощен напън върху Е-точката със напълно леки придвижвания във вътрешността и на открито, без да го изкарва.

Най-добрите пози за постигане до оргазъм на шийката са мисионерската, кучешката и поза “ездач “. ‘ Междувременно не се опасявайте да употребявате клиторна стимулация в любовната игра, с цел да стигнете до цервикален оргазъм. Освен клитора и шийката на матката, други ерогенни зони, които могат да доведат дамата до оргазъм, включват гърдите и зърната. По какво да разпознаем, че сме изпитали цервикален оргазъм?

Тъй като по шийката на матка няма нервни окончания, знакът, по който можем да разпознаем шийният оргазъм е точно чувството за цялост, в резултат на дълбокото навлизане. Ами в случай че не ми харесва дълбоката стимулация? Някои дами считат, че цервикалната стимулация е мъчителна или неприятна, до момента в който други я обожават. Истината е, че цервикалните оргазми са много необикновени, а за някои дами този тип навлизане носи мъчително и неприятно чувство, заради по-стегната вагинална мускулатура, която имат. Те избират клиторния оргазъм, той като е надалеч по-лесен за реализиране, а и е чудесна интродукция към вагиналния подобен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР