Точно шест дни след ръководството на ЦСКА отправи нова -

...
Точно шест дни след ръководството на ЦСКА отправи нова -
Коментари Харесай

Още от същото: ЦСКА продължи с атаките и поиска спокойствие за съдиите

Точно шест дни след управлението на ЦСКА насочи нова - със същия изострен звук и същия смисъл. От " Българска войска " приканват футболните съдии да бъдат оставени на мира.

Между редовете още веднъж се чете офанзива против " Лудогорец " и притежателя му Кирил Домусчиев. Призивът към БФС е обвързван с втория по мощ вътрешен шампионат. " Не опорочавайте най-малко шампионата за купата. И на това единствено ще сме признателни, имайки поради с кого си имаме работа ".

Преди седмица в разгара на покачващото се напрежение съвсем по едно и също време ЦСКА и " Левски " опазиха актуалното управление на съдийската комисия и ръководителя ѝ Костадин Гергинов. Тогава, а алените се изправиха против " Лудогорец " и Домусчиев. В същия жанр на ниско равнище и взаимни обвинявания.

" Задкулисният напън по назначението на рефери за мачовете на ЦСКА продължава. Затова и обстановката към този момент ни задължава като клуб да осведомяваме милионната алена войска по всички дейности на хегемоните на футбола. Налага се да го вършим против операциите от първия, втория, третия уебсайт на Шефа и неговите превъзбудени беквокали, замърсяващи с подправените си гласове медиите в страната от години ", пишат от ЦСКА в новата си позиция, облечена като послание към последователите им.

Преди седмица имаше напрежение към назначението на Валентин Железов за. След дуела с искане да съобщи обръщение на рефера. Резултатът беше мач с над 50 отсъдени нарушавания, от който футболът на процедура отсъстваше.

" Какъв към този момент е огромният проблем? Оказвало се, че към сегашния миг всеки непокътнат рефер бил обвързван с ЦСКА, тъй като познавал Бай Добри домакина и масажиста Христо Запрянов - Доцента. И в резултат на това можел да получи наряд на " Армията " единствено в случай че бъде " ваксиниран " от върхушката в Изпълкома. Но, неуважавани господа, по какъв начин да ви разбираем, че няма по какъв начин реферите да не знаят въпросните двама цесекари, които са от 100 години в нашия клуб и надлежно във футбола. Това са разпознаваеми фигури, а не да вземем за пример вашата пършива орлица, която от дълго време не сме виждали ", продължава текстът.

Ръководството на клуба още веднъж предлага " потвърдилия се потаен деятел на конспирацията Георги Караманджуков " (спортният шеф на " Лудогорец " ) да стане началник на съдиите. " Направете го в името на вашето тотално утешение, макар че 16-те подарени реферски точки от преди паузата към този момент ви свършиха работа и би трябвало да сте намерили покой ", прибавят от клуба.

" В умозаключение призоваваме - оставете реферите на мира и не се плашете от ексклузивен конгрес на БФС. Не ни пробутвайте вашите хапчета, лекувайте себе си и в случай че Сатаната ви позволи не опорочавайте най-малко шампионата за купата. И на това единствено ще сме признателни, имайки поради с кого си имаме работа. Все отново вие, мощните на деня в Изпълкома, постигнахте непостижимото като поради измислената си " националната идея " пожертвахте националния тим на България ", приключва посланието.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР