Точно седмица ни дели от старта на Sofia Open 2019.

...
Точно седмица ни дели от старта на Sofia Open 2019.
Коментари Харесай

Адриан Манарино - тенисистът, който е голям фен на ПСЖ

Точно седмица ни дели от старта на Sofia Open 2019. Организаторите на шампионата не престават да ни срещат с участниците в конкуренцията. Днес на фокус е французинът Адриан Манарино.

Французинът Адриан Манарино ще взе участие за четвърти път на Sofia Open. Той е 45-и в международната класация, като най-високото му класиране е 22-ри от 19 март предходната година. Но до момента няма извоювана купа нито на сингъл, нито на двойки в кариерата си и в София ще гони първи трофей. Той има шест изгубени финала досега - Оуклънд (2016-а от Весели), Богота (2015-а от Томич), Анталия (2017-а от Сугита и 2018-а от Джумхур), Токио (2017-а от Гофен) и Москва (2018-а от Хачанов).
 Михаил Кукушкин - костеливият орех на Sofia Open 2019
Михаил Кукушкин - костеливият орех на Sofia Open 2019

Остават девет дни до началото на конкуренцията

Във визитката му стоят влиятелни победи над огромни имена като Стан Вавринка, Милош Раонич, Хуан Мартин дел Потро, Жил Симон и Гаел Монфис. Но фактът, че към момента не е вдигнал Първата, кара Манарино да бъде извънредно гладен за победи. Затова в София той ще пристигна като един от най-мотивираните състезатели.

Манарино прави своя дебют в шампионатите от Големия шлем през 2007 година, когато получава " уайлд кард " за " Ролан Гарос ", само че губи още в първия кръг на квалификациите от Марин Чилич. Най-добрите му класирания са трите осминафинала на " Уимбълдън " през 2013, 2017 и 2018 година Тази година на Откритото състезание на Австралия отпадна още в първия кръг, като съумя да вземе единствено сет на петия подложен Кевин Андерсън - 3:6, 7:5, 2:6,. 1:6.
 Мартон Фучович, който написа историята на унгарския тенис и обича да играе на трева
Мартон Фучович, който написа историята на унгарския тенис и обича да играе на трева

Унгарецът е първенец на " Уимбълдън " 2010 при юношите

Извън корта Адриан е почитател на ПСЖ, а в свободното си време обича да е измежду другари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР