Точно преди седмица обявихме началото на мащабна акция по почистване

...
Точно преди седмица обявихме началото на мащабна акция по почистване
Коментари Харесай

Кметът Терзиев: Оправихме осветлението в два парка, садим и люляци на гробищата

Точно преди седмица обявихме началото на огромна акция по разчистване на гробищните паркове на територията на Столичната община. Още в първите дни извозихме десетки камиони със стотици тонове боклуци, единствено от 5 декара повърхност. А остават над 2800 - толкоз е площта на всички 9 гробищни парка.

Имаме голямо предпочитание и упоритост за една година да възстановим средата на местата за покой, занемарявани в продължение на 30 години. Призоваваме доброволци и организации да се включат и дружно с напъните на новото управление на Оперативна програма " Гробищни паркове " да реализираме по-бързи резултати.

Благодаря за поддръжката и ентусиазма на Nikola Rahnev и Гората.бг, които са измежду първите, отзовали се на нашия зов. Ден след националния празник се събираме дружно - доброволци и екипи на общината, с цел да премахнем нежеланата растителност и на нейно място да засадим 300 люляка. Времето в понеделник ще е с нас, екипирайте се добре, а ние ще осигурим техника за транспортиране на купищата боклуци.

Вярвам, че дружно ще се оправим доста по-бързо и ще променим местата, на които отдаваме заслужена респект и почитание към нашите баби, дядовци, родители, близки, към персони от българската история и просвета. Включете се и вие.

 

Васил Терзиев честити и днешния 3-ти март. " Честит ден на Свободата! Най-добрият метод да почетем свободата и делата на тези, които са я извоювали, е да се борим ежедневно за нея. И да не забравяме, че не е даденост. ", добави в пост във Facebook столичният кмет.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР