Точно преди седмица единствено информационна агенция BulNews.bg съобщи, че във

...
Точно преди седмица единствено информационна агенция BulNews.bg съобщи, че във
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews.bg! Ето в коя колбасарска фирма работи заразеният с хепатит А врачанин

Точно преди седмица само осведомителна организация BulNews.bg заяви, че във врачанска колбасарска компания е открит служащ, болен от хепатит А. Тревожната здравна информация бе доказана импровизирано от РЗИ, като оттова бе конкретизирано единствено, че инспекторите са на крайник и се работи интензивно по ограничението на рисковата заразна болест. Тогава медията ни спести името на компанията, с цел да не се компрометира бизнеса й.
Това провокира десетки позвънявания и претенции от страна на наши читатели, които упорстваха да се заяви името на предприятието, в което е работил заразно болният човек. Хората упорстваха за правото да бъдат осведомени, с цел да могат превантивно да заобикалят закупуването на техни артикули.
По тази причина през днешния ден публикуваме коя е компанията, като оставяме напълно в ръцете на потребителите да решат дали да не престават да пазарят от нея или краткотрайно да спрат да го вършат. Все отново става въпрос за заразно болен, който е контактувал дълготрайно време с близо 60 индивида и този факт е обикновено да провокира терзания в обществото.
Името на сдружението е „ Хубев “ ЕООД, чиито цехове се намират в мазето на Изчислителния център. Фирмата е дистрибутор на пилета и пилешки артикули, яйца, месо и салами. Два дни след тревожната обява притежателят Симеон Хубев е платил на лаборатория да изследва на място целия личен състав. Резултатите от тестваните кръв и урина на служащите му се посочили, че няма отклонения в здравословното им положение и те не са заразно заболели.
Репортер на осведомителна организация BulNews.bg потърси за коментар на неприятната обстановка Симеон Хубев, само че той изрично отхвърли да даде пояснение и насочи въпросите ни към фирмения юрист.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР