Точно преди около месец Нетфликс зарадва феновете на сериала В

...
Точно преди около месец Нетфликс зарадва феновете на сериала В
Коментари Харесай

Видео: Завръщането на Breaking Bad като игрален филм

Точно преди към месец " Нетфликс " зарадва почитателите на сериала " В обувките на сатаната " (Breaking Bad) с голям брой детайлности към игралния филм - продължение на историята от телевизионната поредност, който ще носи името El Camino: A Breaking Bad Movie.



Преди два дни феновете на церемонията на премиите " Еми " имаха опцията да гледат и първи тийзър филмов откъс от заглавието, чиято премиера е планувана за 11 октомври. Сега онлайн се появява и формален филмов откъс, който разкрива още елементи от сюжета.



Начело на кино лентата е основателят на сериала Винс Гилиган, който в тази ситуация е и сценарист, и режисьор. В основната роля още веднъж ще забележим и един от главните персонажи от " В обувките на сатаната " - дилъра на метаамфетамини Джеси Пинкман, чиято роля се извършва от Арън Пол.

В края на сериала Пинкман се появява след дълъг престой в пандиза, в филмът ще стартира някъде след този миг, когато управляващите го търсят във връзка със гибелта на неговия преподавател Уолтър Уайт. Все още няма информация дали артистът Брайън Кранстън ще взе участие във кино лентата с нови фрагменти с негово присъединяване, само че съгласно " Гардиън " през последните няколко месеца той е бил мистериозно безмълвен по тематиката, тъй че и това не е изключено като вид.

Въпреки многото въпросителни към сюжета и развиването на кино лентата, един от най-големите въпроси остава дали в действителност El Camino ще успее да покрие упованията, повишени от триумфа на сериала, трансформирал се в шлагер по време на излъчването си и спечелил 2 награди " Златен глобус " и шест " Еми ".

Един от героите на поредицата - облика на юриста сполучливо бе доразвит в обособен сериал на име Better Call Saul, което демонстрира, че очевидно има какво още да се извлече от сюжета. Друг плюс, който " Гардиън " също акцентира, е, че филмът ще се появи нито прекомерно скоро, нито пък прекомерно надалеч от финала на сериала. Остава да се види резултатът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР