Точно преди около година стана ясно, че Колин Фърт и

...
Точно преди около година стана ясно, че Колин Фърт и
Коментари Харесай

Коя е новата жена до Колин Фърт

Точно преди към година стана ясно, че Колин Фърт и брачната половинка му, италианската продуцентка Ливия Джуджоли, се разделят.
 Колин Фърт, Ливия Гуджиоли и раздялата им
И Колин Фърт се развежда

Още една разлъка в края на 2019 година

След това изпуснахме от взор този обаятелен британец. Сякаш месеци наред нищо не се случваше в персонален проект за носителя на " Оскар ". Докато английските медии не заговориха за новата му сантиментална връзка и не разгласиха доказателства за нея.

Актьорът, който неотдавна навърши 60 години, е бил забелязан да се разхожда в парк в Западен Лондон с новинарката от Би Би Си Джоана Гослинг.

На фотосите, публикувани от Daily Mail, артистът наподобява пристрастен и благополучен в очарователната компания на дамата, макар студеното време. В поредицата от фотоси виждаме двамата топло облечени, усмихнати и обсъждащо развълнувано.

Говореше се, че артистът мъчно претърпява раздялата с Джуджоли, с която го свързват 22 години брак и две момчета - Лука и Матео. Той има и още един наследник, Уил, от предходна връзка с актрисата Мег Тили.

49-годишната Гослинг също е претърпяла своята бурна обич. Тя има 18-годишен брак със сър Крейг Оливър - някогашният шеф на връзките на Дейвид Камерън. Двойката има три дъщери.

Нито един от двамата обвинени не се възползва от опцията да отхвърли, че са освен това от положителни другари. Колин Фърт отхвърли да разяснява и госпожа Гослинг не отговори на молбите да каже нещо, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР