Точно преди местните избори българите ще имаме възможност да поспим

...
Точно преди местните избори българите ще имаме възможност да поспим
Коментари Харесай

Връщаме часовника с час назад в утрото на изборния ден

Точно преди локалните избори българите ще имаме опция да поспим с един  час  повече. Причината е, че в 04:00 ч. (на  27 октомври ) страната ни ще се върне към астрономическото  час ово  време  т.е.  час овниците ще се върнат с 1  час  назад, написа dunavmost.com.

Това значи и че денят, в който се организира локалният избор, ще бъде с един  час  по-дълъг.

Лятното  час ово  време  в България за първи път е въведено на 1 април 1979 година Смяната на  час овото  време  би трябвало да завърши един път вечно през 2021 година За това се споразумяха последно отрасловите комисии в Европарламента тази година откакто по този начин и не се стигна до дефинитивно синхронизиране на другите позиции на страните-членки по този въпрос. Всички страни, които желаят да приспособяват в законодателството си по-масовото измежду европейските страни решение за оставане в летния  час ови пояс, ще спрат да сменят  стрелки те на  час овниците си от март 2021 година До 1 април следващата година страните в общността би трябвало да оповестят на Европейска комисия в кой  час ови пояс избират да бъдат отсега нататък. Предвижда се до тогава да завърши съгласуването сред прилежащите страни, оповестили авансово, че желаят да останат в един и същи  час ови пояс.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР