Точно преди година стана ясно, че Виктория ще представи България

...
Точно преди година стана ясно, че Виктория ще представи България
Коментари Харесай

Година на дълъг път и изпитания: Хейт, нервни сривове, но и израстване за Виктория Георгиева

Точно преди година стана ясно, че Виктория ще показа България на песенния конкурс Евровизия. Песента ѝ Tears бързо стана безспорен любимец на букмейкъри, критици, почитатели, елементарни хора, които просто са решили да чуят какви ще са песните. И по този начин България беше огромният любимец за първото място в един конкурс, който постоянно е упрекван, че е по-скоро геополитически, в сравнение с музикален. Да, само че коронавирусът пристигна и Евровизия ще се организира следващата година. 

Виж още: Сами Хоссни: " Много е тежко, само че и това ще мине! " COVID-19 не подмина и треньорa на звездите!

Добрата вест е, че Виктория въпреки всичко ще показа страната ни на състезанието, а неприятната - че няма да е с Tears. " Откакто анулираха Евровизия не съм слушала " Tears Getting Sober ", в случай че не съм я чула някъде по радиото. Не мога да си я пусна да я изслушам. Още не съм претърпяла това, че не мога да я изпея следващата година ", споделя певицата в изявление в своя YouTube канал. 

Виж още: Животът продължава: Въпреки позитивния Коронавирус тест Мари Константин стана висшист и чества

Виктория споделя още, че и като създател не е преодоляла Tears Getting Sober - постоянно, когато написа нова ария, я съпоставя с нея. Твърди, че е мъчно да надскочи летвата, която сама си е сложила, само че пък не е непостижимо.

Виж още: И известните също плачат: Популярните българи, ставали жертва на вандализъм и закононарушения

В изявлението Виктория приказва за смяната, която е претърпяла в последната една година. През нея е трябвало да работи доста, да изпита разнообразни страсти. Всичко това първоначално било много стресиращо, само че в последна сметка тя осъзнала, че целият развой е доста прекрасен, тъй като ѝ дава доста. Така преди година даже не вярвала, че може да прави музика, нямала самочувствие за себе си - нито за метода, по който наподобява, нито за това, което прави, нито дали има гений.

Виж още: Дара призна - станала е подвластна от телефона! Защо обмисля да изтрие Instagram профила си

Днес Виктория е придобила самонадеяност и вижда, че може да се развива. Придобила е и храброст и е подготвена да рискува. " Чувствам се едно ходило нагоре като човек ", споделя тя. 

Виктория приказва и за компликациите, които пристигнали откакто станало ясно, че точно тя ще показа България на Евровизия. " Доста постоянно съм имала моменти на уязвимост около цялата тази отговорност, която нося. И доста постоянно има огромен хейт. В началото не ми повлия добре. Гледах да съм повече непукист, само че имах моменти, в които се сривах. Не мисля, че има човек, който да не се влия когато някой го наскърбява. "

Виж още: Защо Venci Venc' не го хващат вируси и грипове? Рапърът учи по какъв начин да превърнем всеки минус в плюс

Любопитен факт, който Виктория показа, е че е разкрила, че през 2018 година си е сложила цел за идната година (за 2019 г.) да отиде на Евровизия. Тази цел била просто по този начин написана, без в нея да влага кой знае какви упоритости. Дори не запомнила за нея. Днес обаче е уверена, че да отиде на Евровизия ще е огромен късмет за нея да пробие и в чужбина. 

Изображение: https://www.instagram.com/victoriageorgievaofficial/


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР