Точно преди 43 години, на 18-ти юли, се случва непоправимото.

...
Точно преди 43 години, на 18-ти юли, се случва непоправимото.
Коментари Харесай

Спортната легенда Павел Бойчев пред Actualno.com: В болката човек не трябва да губи себе си

Точно преди 43 години, на 18-ти юли, се случва непоправимото. Катастрофа оставя парализирани краката на един от великите български щангисти – асеновградчанинът Павел Бойчев. Той застава на мястото на своя брат близнак Петър и по този метод, може би, му избавя живота.
Павел Бойчев е роден през 1949 година Когато е едвам на 23 година младият състезател става републикански първенец по повдигане на тежести. Печелил е и още значително златни медали от разнообразни други надпревари в щангите. Той е един от носителите на званието „ Почетен жител “ на Асеновград. Днес Павел Бойчев е на 68 година Борбен, мощен духом и продължаващ да отдава цялата си сила и обич за близки и другари. Безпрекословно оказва помощ на непознати.
Живата спортна легенда застана пред екипа на, с цел да опише в прям диалог за живота си, споделяйки с неспокойствие мисли и мемоари. Днес ще Ви представим една история за стремежа на човешкото заразно положително, за болката, тъгата и носталгията, за волята и несломените възторг и характер, за смелостта да се върнеш обратно във времето и да си спомниш част от най-тежките претърпени моменти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР