Точно преди 3 години и 3 месеца излязох пред сградата

...
Точно преди 3 години и 3 месеца излязох пред сградата
Коментари Харесай

Слави публикува Топ 10 на най-безочливите и цинични изказвания на политици

 Точно преди 3 години и 3 месеца излязох пред постройката на Парламента, с цел да защитя гражданските си права. Носех и табела с надпис: “Вие сте се самозабравили. Срамувам се, че сте такива. А аз съм просто един от многото. Изпълнете волята на народа си! ". Така стартира най-новият пост на Слави Трифонов в обществената мрежа Facebook. И продължава:

" Днес нищо не се е трансформирало. Аз не преставам да се срамя, а политическата клика и обслужващият я личен състав още повече са се самозабравили. Доказателството го видяхме тази заран в 4:30 ч., по мрачно, когато нормално работят нарушителите. Всъщност, видяхме го и по ярко - когато на събитието, проведено от ГЕРБ, бяха удряни публицисти и протестиращи. И двете случки са образец за брутална безочливост, присъща за бананова република, а не за страна-членка на Европейския съюз.

Но доказателствата за самозабравата на кликата не са единствено в дейностите й - да, те са най-емблематични, само че доказателствата са и в думите.

И в този момент ви представям моя топ 10 на най-безочливите, най-циничните и най-наглите изявления от последните дни на политическата клика и обслужващия я личен състав:

10. “Веселин Марешки: Полицията се вслушва и в нас, и в гласа на милиони българи " (това изявление е от през днешния ден и е направено след рухването на блокадите)

9. " ГЕРБ се поздравиха със “Светофарите светят зелено " на група “Сигнал " (това е днешният привет във фейсбук, оповестен от някогашния ръководител на Народно събрание и сегашен народен представител от ГЕРБ - Димитър Главчев)

8. " Янка Такева: При оставка на държавното управление е допустимо да се провали образователната година " (това е мнението на безконечния водач на учителския синдикат)

7. “Машинното гласоподаване може да ни болести с ковид, твърди професор Константинов "

6. “Евгени Будинов от ГЕРБ: Протести ще има на всички места, това е поради ковид "

5. “Министър Деница Сачева: Оставка в този момент ще докара до митинги на гладни през есента "

4. “Танева за митингите: Всяко едно блокиране пречи на хората, които си прибират реколтата " (изказване на земеделския министър, който преди време предложи да не споделяме на Европейски Съюз за евроизмамите у нас)

3. “Андрей Ковачев: Оставката на Борисов може да блокира фонда за възобновяване на Европейски Съюз " (т.е. съгласно евродепутата от ГЕРБ, при оставка на Борисов, страните-членки на Европейски Съюз ще видят милиардите през крив макарон)

2. " За да се предотврати дребна революция, премахнахме блокадите, разгласи Валери Симеонов " (изказването е от днес)

1. " Борисов: Хора в ГЕРБ ще се възпламенят, в случай че подам оставка (изказването е от месец март, само че заслужава първото място. ТОЙ постоянно би трябвало да е първи) ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР