Точно преди 1 година стартираха доброволческите инициативи по възстановяването на

...
Точно преди 1 година стартираха доброволческите инициативи по възстановяването на
Коментари Харесай

Канят на уборка с барбекю в Ботаническата градина

Точно преди 1 година стартираха доброволческите начинания по възобновяване на Ботаническата градина в град Пловдив. От тогава насам всеки месец градината е притегателно място за невероятни хора, които споделят любовта си към природата и желанието тя да бъде по-близо до нас в градска среда! Продължаваме да сътворяваме мемоари, да пишем история, като постепенно, само че несъмнено трансформираме една концепция в действителност. Заедно!

По този мотив имаме удоволствието да поканим всички другари на Ботаническата градина да отпразнуват дружно с нас тази наситена и ползотворна година! Заповядайте на 27 октомври (събота) от 10:00 до 14:00 на огромно празнично разчистване & барбекю, оповестяват уредниците на самодейността.

Те набират и доброволци, които с готовност да покажат уменията си в следните действия:

- Мастър барбекю клас

- Практичен урок: Как да въведем ред и непорочност в градината

- Състезание: Аз засявам луковици най-бързо

- Импровизация: Танци свободен жанр с/без музикално оформление

- Творческа работилница за най-малките

- Вдъхнови ме: Обмен на хрумвания за ново име и лого на градината

Освен организацията на това прелестно юбилейно разчистване сега с цялостна мощ тече и Конкурсът за избор на име и лого на Ботаническата градина по самодейност на Аграрен Университет-Пловдив и Speedflow Bulgaria. Приветстваме всеки, въодушевен от тази концепция, да се включи и да показа своите креативен оферти, с цел да помогне за основаването на образната еднаквост на това значимо за Пловдив място, приканват уредниците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР