Точно половин година след като бяха поставени наново баща и

...
Точно половин година след като бяха поставени наново баща и
Коментари Харесай

До 10 дни поставят новия бастун на мястото на откраднатия на площад Славейков

Точно половин година откакто бяха сложени отначало татко и наследник Славейкови на площад Славейков, бастунът липсва. Миналата седмица той беше откраднат. Доцент Тодор Чапкънов сподели пред Българска национална телевизия, че до 10 дни новият бастун ще бъде подложен.

" Георги Чапкънов и неговия екип организирахме незабавно диалог, когато разбрахме, че имаме подобен противен проблем. Технологично бастунът ще се създаде за няколко дни. Предполагам, че до към 10 дни към този момент ще бъде подложен. Авторът се чуди дали да не го направи стоманен, тъй като няма да съставлява интерес за крадците на метал, които се надяват може би да изкарат 100 лева, открадвайки бастуна, само че нашето мнение е, че става дума за безчинство ", сподели още доцент Георги Чапкънов.

Досега от Министерство на вътрешните работи не са съумели да открият причинителя.

Според доцент Чапкънов мястото на такива хора е в пандиза, както това се случи с индивида, който открадна Аполон преди към година. Обмислят и спомагателни ограничения за сигурност, като специфична камера, която да гледа единствено и само паметника.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР