Точно по обяд Луната прави дисхармоничен аспект с Юпитер. Дава

...
Точно по обяд Луната прави дисхармоничен аспект с Юпитер. Дава
Коментари Харесай

Не пропускайте деня, в който молитвите ни биват чути!

Точно по обяд Луната прави дисхармоничен аспект с Юпитер. Дава наклонност към непотребен оптимизъм и финансова претрупаност. Не е удобно за финансови каузи и решение на правни въпроси. Пазете се от различия с висшестоящи и органите на властта. Повишава се импулсивността, сантименталността и емоционалността, ще липсва обективност.

Луната е в символ Телец до 10:32ч на 30 декември. Благоприятен интервал за развиване на по-рано почнали каузи, за ръчен труд, за усамотение и самовглъбяване. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и други сходни. Ако в този момент не дадете на струпаната вътре сила да излезе посредством съзидателна креативна активност, тя може да се обърне против самите вас и да откри излаз посредством физическа болест или психологично нарушаване. Избягвайте нестимулираните дейности и местата, където има доста хора. Употребете мощен самоконтрол и не се поддавайте на провокации. Съблюдавайте суровост в желанията си. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени питиета, врата от стоене на течение, правете извършения за шията, отложете визитата при ортодонт. Гладуването е противопоказно през днешния ден. Благоприятно време за зачатие.

Луната ще се движи на луфт от 16:42 до 10:32ч на30 декември. Възход на интуицията. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молебствия или да почивате. В този интервал могат да зародят непредвидени компликации, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, компликации, неточности, дефекти, нарушавания в трафика. Някои хора се усещат през това време зле, изпитват стрес и са склонни към нервни сривове. Този интервал не е подобаващ за започване на нищо ново и за взимане на значими решения, тъй като те могат да се основават на неправилни догатки или неверни данни. Особено внимание би трябвало да се обърне на сигурността при потреблението на газ! Спазвайте разпоредбите за сигурност както на работното място, по този начин и вкъщи. Важно е да бъдете деликатни и внимателни, да почивате повече, да се занимавате единствено с нормалните, добре познати каузи.

11-ти лунен ден до 14:16ч. Човек се усеща изпълнен със мощ, самонадеяност, възторг и стремежи за дейности. Не се предлага да сте бездейност, само че и да се претоварвате е несвоевременно. Всичко, което се започнете в този момент, би трябвало да бъде доведено до край. Да не се подхващат рисковани действия. Противопоказен е натоварен мисловен труд, където се изисква централизация на вниманието. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Необходимо е нерешителност и внимание във всички каузи. Избягвайте свадите и разногласията. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Приемайте ставащото през днешния ден като неизбежно и се старайте да извлечете оптималната полза за себе си.

12 лунен ден стартира в 14:16ч и продължава до 14:57ч на идващия ден – мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Ден, в който са противопоказни негативните страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Не би трябвало да спорите, да обиждате. Избягвайте да се жалвате от ориста. Знайте, че всичко, което се случва е за по-добро. Приемете почтено и умерено своята орис. Не би трябвало нищо да се стартира и подхваща, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Не правете непоискано положително другояче ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете през този ден, значи, че погрешно сте употребявали мъдростта.

Ден, в който молитвите ни биват чути във Вселената, само че те би трябвало да идват от сърцето и да са откровени. Нека вярващите да се извърнат към Висшите сили и да помолят да ги поддържат тук на Земята в техните каузи, да им оказват помощ да трансфорат фантазиите си в действителност. Не забравяйте да се помолите и околните си.

Секс - Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, колкото обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижка при Луна в Телец, Растяща – Подстрижката ще ви разреши да запазите здравето си и ще ви защищава от негативната сила. Оказва позитивно въздействие на косата. Ако нямате желание да се подстригвате, добре е да отрежете сами по няколко милиметра от някой кичур.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР