Точно навреме за Коледа тази година Sony възнамерява да зарадва

...
Точно навреме за Коледа тази година Sony възнамерява да зарадва
Коментари Харесай

Екранът на Sony, който вкарва CarPlay и Android Auto във всяка стара бричка

Точно в точния момент за Коледа тази година Sony има намерение да зарадва мъжката си публика, а за какво не и дамската, с нов артикул, който може да вдъхне много прохлада даже в най-старите коли.

Наскоро Sony показа екрана XAV-AX8000, който внася CarPlay, Android Auto, гласови команди и какво ли още не в купето на коли, създадени, когато единствената авто-мултимедия бяха касетките с лента.

Екранът на Sony се прикачва елементарно и бързо към таблото и наподобява като че ли левитира, поради комфортния си и тристранно преносим телескопичен модул.
 Снимка 438337

Дисплеят предлага цели 8.95 инча забележима повърхност, разполага с USB порт и е с вграден усилвател за четири 55-ватови представители.

Друга готина екстра, която новата джаджа на Sony ни предлага, е опция да направляваме някои приложения на смарт телефона си непосредствено от екрана, с помощта на WebLink.
 Снимка 438336

Е, надали приложенията ще се държат толкоз добре, колкото през смарт телефона ни, само че въпреки всичко би било готино да направляваме в YouTube непосредствено от екрана, до момента в който седим в запушване.

Въпреки готините екстри и опцията осезаемо да подобрим преживяването със остарелия ни автомобил, няма какво да се лъжем, XAV-AX8000 е много скъпа джаджа - цената й ще е към 600 $ споделят от Sony.

Истината обаче е, че това в действителност е много приятна цена за сходна джаджа. Конкурентни артикули от Alpine или Pioneer се продават за към 1000 $, което значи, че XAV-AX8000 фактически ще е много атрактивен вид за подарък, когато се появи на пазара преди Коледа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР