Точно нашето поколение седеше и гледаше как се налива бетон

...
Точно нашето поколение седеше и гледаше как се налива бетон
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: При цялата гадост на комунизма бащите ни са свършили повече смислени неща, отколкото ние

„ Точно нашето потомство седеше и гледаше по какъв начин се налива бетон по плажа, по какъв начин нарушителите облякоха костюми, купиха си медии и в този момент дават изявленията в тях. При цялата гнусота на комунизма нашите родители са свършили повече смислени неща в техния живот, в сравнение с ние – в нашия„, споделя известният артист Ицо Хазарта в обществените мрежи.

Ето какво гласи поста на Ицо Хазарта във Facebook:

„ Точно нашето потомство седеше и гледаше по какъв начин се налива бетон по плажа, по какъв начин нарушителите облякоха костюми, купиха си медии и в този момент дават изявленията в тях. Някои от нас се избавят поединично – отиват в друга страна или намират бизнес благоприятни условия тук, или се затварят в черупката си, или се изживяват като рап звезди, само че всички ние се възмущаваме, като че ли някой различен ни е ср*л в гащите. Сякаш гърците, холандците или французите всичко са получили безплатно, а ние сме клетници, прееб… от Господ.

Плюем по-старите от нас, че са търпяли бай Тошо, само че истината е, че при цялата гнусота на комунизма нашите родители са свършили повече смислени неща в техния живот, в сравнение с ние – в нашия.„


Инфо: dunavmost

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР