Точно когато те бяха на власт имаше спрени еврофондове. За

...
Точно когато те бяха на власт имаше спрени еврофондове. За
Коментари Харесай

Цветанов попиля БСП: Това е дивашка опозиция

" Точно когато те бяха на власт имаше спрени еврофондове. За мен е ясно едно, когато те са на власт се стопират фондовете, а при ГЕРБ има стопански напредък ". Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той още веднъж дефинира Българска социалистическа партия като дива съпротива, тъй като няма нищо конкуретнто и различно и напомни по какъв начин 2014 година са останили страната с 5 милиарда недостиг и банкрутирала банка. Цветанов добави, че няма нищо необичайно във вота на съмнение, само че когато се приказват лъжи и искаш да си разчистиш вътрешните проблеми в партията е напълно друго. " Няма да допуснем някой да наскърбява нашите гласоподаватели. Ние сме спечелили изборите демократично, спечелихме и 2009 година, когато те трансформираха законодателството и спечелихме, същото беше и през 2014 година ", съобщи още Цветанов.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ добави още, че всички конгреси проведени от водача на ПЕС на всички е участвал министър председателят Борисов.

" Когато Орешрски ръководещи корупцията е в най-високите равнища на корупция, ето виждате графика. След ръководство на Българска социалистическа партия равнищата са 39 %, а сега са 24 %. Това са действителностите, хората са тези които преценят, не може да обвиняваш някого, че печели изборите ", съобщи още Цветанов. По мотив думите на Кирил Добрев за общо ръководство на Българска социалистическа партия и ГЕРБ, Цветанов изрично съобщи, че неговата партия в никакъв случай не е коментирала, че може да ръководи с Българска социалистическа партия. " Когато обсъждахме тематиките с премиера взехме решение да излезем с декларация, че в никакъв случай няма да управляваме с Българска социалистическа партия. С това държание и в тази обстановка, смятате ли че може да управляваме с тях ", добави Цветанов.
тагове Цветан Цветанов Българска социалистическа партия дивашка съпротива коментар
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР