Точно когато си мислите, че 2020 не може да стане

...
Точно когато си мислите, че 2020 не може да стане
Коментари Харесай

Моника Валериева стана палаткаджийка

Точно когато си мислите, че 2020 не може да стане по-странна... Моника Валериева стана палаткаджийка. Сексбомбата, чийто натурален хабитат са нощни заведения, клубове и задимени сепарета, стартира да вирее и измежду природата. Маже филии с лютеница и спи по палатки! Кой да допусна...

Също като Преслава, която се оказа върла планинарка, силиконовата кукла е по-устойчива към шокиращи промени, в сравнение с смятаха критиците й до момента. За изненада на всички Моника се пусна по планини и гори, само че най-малко го направи по нейния си метод - без сутиен, разголена и с навирени задни елементи по долни дрехи. Вълкът козината си мени, само че нрава - не.

Моника увековечи приключенията си измежду природата и направи маса клипчета и фотоси. "След малко няма да имам батерия, оставам без телефон ", разгласи тя леко нацупена в живо включване от горската пътека.



Снимки: instagram.com/monikvaleriee

После се изфука по какъв начин катери солидни скали с раница на гърба, а най-после се отдаде на заслужена отмора. Идеален миг за селфи, на което се вижда ясно, че Моника си е не запомнила сутиена долу в града. Е, огромна работа, няма да слиза за един сутиен, я. Продължава нагоре.

Горе на палатката е време за огън и ядене - салата от едро нарязани домати и краставици. Моника пък маже филии с лютеница и плочка сирене - какъв брой национално, какъв брой вкусно! На другата заран след сполучливото нощуване Моника се похвали и с мекици (явно не й е паднала батерията съвсем).



Снимки: instagram.com/monikvaleriee

"Когато знаеш тъкмо какво искаш, всеки ден ще се будиш с готовност за живот ", умно заключава Моника от палатката.

A post shared by (@monikvaleriee) on Sep 21, 2020 at 11:43pm PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР