Точно като супер успелите си родители, Малия Обама приема обучението

...
Точно като супер успелите си родители, Малия Обама приема обучението
Коментари Харесай

Хванаха дъщерята на Барак Обама в страстна целувка с неин състудент

Точно като супер съумелите си родители, Малия Обама приема образованието си доста съществено. След като си взе година отмора от ученето, в която в действителност въобще не си умря, сега Малия учи в Харвард и се приказва, че желае да направи кариера във филмовата промишленост.

Тя към този момент има няколко впечатляващи стажа на филмовите площадки на няколко сериала, беше стажант също и при скандалният холивудски продуцент Харви Уайнстийн.

Но колкото и да е заета 19-годишната щерка на Барак Обама, тя въпреки всичко намира време за обич и момчета и може би скоро ще би трябвало да има неловка вечеря, на която да запознае родителите си с момчето, чиято глава е завъртяла.

Неподозирана романтика: Любовните писма на Барак Обама до някогашната му другарка

Малия е била видяна да си разменя целувки с неин състудент от Харвард преди започването на футболен мач сред Хардвард и Йейл.

Malia Obama is getting some ACTION at the tailgate party! #TMZ pic.twitter.com/ufIEBQHrK5
— TMZ (@TMZ) November 22, 2017
Момчето е 19-годишният британец Рори Фаркуарсон. Бивш ученик е на най-елитните учебни заведения в Лондон, а по-късно е избрал да продължи следването си в Бръшляновата лига.

В предното си учебно заведение е бил ръгби звезда и даже се е появил във видео, отдадено на спорта, дружно с принц Хари. Рори също се интересува и от химия и даже взе участие в специфичен клуб.

25 години обич: Мишел Обама с прочувствено обръщение към своя брачен партньор

Смята се, че младежът има упоритости в мениджмънта. Той върви много решително по стъпките на татко си Чарлз, който е шеф на група за ръководство на капиталов фонд в Лондон.

Malia Obama is officially a college kid - makes out with a dude at the football game while ripping a cig. https://t.co/63Ecpn7PNW pic.twitter.com/JhyZ9iQPpV
— Kmarko (@Kmarkobarstool) November 20, 2017
С всичките му ползи и зашеметяващи триумфи за нежните му 19 години, Рори може да се окаже заслужен за надареното семейство Обама и по-конкретно за порасналата Малия.

Още не е ясно какво мисли баща Обама по въпроса, само че преди време той се пошегува, че дъщерите му вървят по срещи единствено със строга защита.

Той призна, че и двете му дъщери вървят по срещи, а това малко го тормози. „ Спокоен съм само заради обстоятелството, че тайните служби ги следват неразделно. Така че гаджетата им не могат да създадат доста, когато са заобиколени от тези момчета “.

Е, в този момент към този момент няма секрети служби, които да наблюдават двете му момиченца, а Малия може да изживее умерено студентските си години.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР