Точно година след като нахлу в Къщата на „Биг Брадър“,

...
Точно година след като нахлу в Къщата на „Биг Брадър“,
Коментари Харесай

Луна Пак Във Фаза: Ще Се Кандидатирам За Президент През 2021-Ва

Точно година откакто нахлу в Къщата на „Биг Брадър“, яхнала черен арабски жребец, Луна още веднъж разбуни духовете. Преди броени дни ексцентричната звезда се разноски пред Народното събрание върху гръбнака на снежнобял кон. Луна разкри какво се крие зад изявата ѝ, разяснява в резюме сегашния сезон на „ Големия брат “ и призна има ли апетити към „Дондуков “ 2. Ето какво показа тя в изявление за „Ретро„:

– Луна, гледате ли „Биг Брадър“? Говори се, че за сметка на предния сезон, в който участвахте и вие, този е със срамно невисок рейтинг…
– Случват се такива неща, когато във велико шоу вземат участие слаби играчи. Тази година продуцентите са си хвърлили парите напразно и както има една приказка – „бисерите на прасетата“. След участията си във формàта аз оставих неповторими хрумвания, които работят в вероятност за предаването години наред! Но е и време да ми връчат премията от разстояние! Радвам се, когато храня повече гърла и оказвам помощ на хората! Забавлявам ги от душа и съм им признателна, че ме обичат и носят на ръце от самото ми раждане!

–  Точно преди година вие бяхте дразнител  1 в Къщата, тази есен ви наследи Валентин Кулагин, който също като вас бе отхвърлен наложително поради експанзия към съквартирантите. С право ли се случи това?
– Не мисля, че има база за съпоставяне! Класата и триумфите ми са на друго равнище! Аз се веселя, че цяла България желае да ме гледа още веднъж и още веднъж в шоуто и да ми се радва! А и това е моето предопределение от Бог, да се разпределям в интерес на обществото!

– Застанахте зад една благотворителна самодейност – събирането на средства за нов храм в родното село на майка ви. Успя ли към този момент самодейността?
– Винаги оказвам помощ с каквото мога. Всеки се нуждае от нещо, само че усилието и вярата са главното, което дава нужния резултат, и всеки би трябвало да стартира тъкмо от него!

– Преди дни се появихте с бял кон пред Народното събрание. Разбрахме, че в действителност сте снимали нов клип, само че за какво кон, за какво пред Народното събрание и за какво тъкмо вие…
– Аз просто се разхождам към Народното събрание, моя втори дом (смее се), и фотографирам новия си ефектен видеоклип на суперхита „Леко, леко, леко! Ти си будала“. И тъй като огромна част от хората не знаят същинското значение на думата „будала“, ще обясня! Будала идва от Буда и Аллах и значи двойна хвалба за индивидите! А концепцията на клипа е дружно с коня да изметем депутатите от Народното събрание. Текстът на песента е на Папи Ханс, в него има всичко – подигравка, самоирония, ирония, ще стане заплашителен взрив. Песента е без аналог, супер провокация, лишена от всевъзможни клишета и рамки.

– Отказахте се от последните президентски избори, само че през 2021-ва предстоят нови? Ще се кандидатирате ли за поста?
– Уважавам сегашния президент Румен Радев, тъй като доста наподобява на моя починал татко, покой на духа му!… Той доста искаше да съм на управителна служба, с цел да оказвам помощ на хората. По принцип нямах желание да се боря на изборите за президент. Но в този момент, като виждам дифицитите в дребното ни общество и зная методите за запълването им, имам силите и духа да се оправя! Обаче хората би трябвало още по-уверено да застанат паралелно с мен и да ми покажат, че желаят Луна за президент. Тогава ще трансформира решението си и ще се кандидатирам действително! Засега изцяло ме изпълва любовта и обръщението на хората към мен с „Госпожо президент“ (смее се)!

ЛУНА ЗАРЯЗА БОЙКО, ВЕЧЕ ТОЧИ ЛИГИ Пожарна охрана ПУТИН

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР