Точно една година по-късно от началото на протестите Арман Бабикян

...
Точно една година по-късно от началото на протестите Арман Бабикян
Коментари Харесай

Водачът на листата на „Изправи се! Мутри вън!“ във Врачанско Андрей Вълчев уважи изложбата на Арман Бабикян в София /снимки/

Точно една година по-късно от началото на митингите Арман Бабикян откри в 12:00 часа галерия пред Президентството.
При откриването на изложбата той съобщи: "Часът не е инцидентен. Горе-долу тогава стана ясно, че има нахлуване на една институция над друга и това преля чашата. Отново, както тогава, няма да даваме думата на политически дейни лица, в това число и на себе си ".
Изложбата е формирана от фотосите на 5 от най-хубавите фотографи в България, които взеха решение да дарят фрагментите си.
"Хората ще могат да видят каква беше България преди 1 година, по какъв начин изглеждаха лицата им тогава, духът им тогава ", съобщи Бабикян.
"Преди една година започнахме смяната! Поискахме две оставки. Една година по-късно жителите получихме оставката на Борисов. Днес сме на прага на едни избори, които дефинитивно ще приключат едноличният диктаторски подкупен модел! Борисов отива в историята! ", съобщи пред събралите се жители водачът на „ Изправи се! Мутри вън! “ Мая Манолова.
На събитието присъстваше и група от Враца, отпред с водачите в листата за 6 МИР Андрей Вълчев и Мариела Стоянова, които още веднъж приканиха жителите на Враца да отбележат началото на митингите, като се съберат довечера в пред Съдебната палата във Враца.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР