Точно един месец след последната си победа, Черно море надигра

...
Точно един месец след последната си победа, Черно море надигра
Коментари Харесай

Черно море се завърна на победния път

Точно един месец след последната си победа, Черно море надигра Локо София с 2:1 в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Варненци не бяха стигали до цялостен комплект от 3 точки от 29 септемвир насам, когато надиграха на " Тича " Ботев Враца.

Преди началото на дуела фланелки с №100 от състава на „ моряците “ получиха Цветомир Панов и Матиас Курьор, които направиха 100 мача с екипа на варненци. Попаденията за домакините осъществиха Мади Кета (31) и Васил Панайотов (74). За гостите прецизен бе Рапосо (64).

Локо София стартира по-добре срещата и в първите минути сътвори няколко рискове пред Георги Георгиев.

Веднага по-късно Босанчич стреля с глава, само че Любенов мазета в корнер, като преди да напусне очертанията на вратата топката срещна страничната греда.

В 10-ата минута Курьор стреля от дребен ъгъл, само че вратарят на гостите още веднъж се намеси уместно. Само няколко минути по-късно Матиас Курьор излезе на стрелкова позиция и се опита да трансферира Любенов, който още веднъж избави.

В 21-вата минута от Локо Сф имаха искания за игра с ръка на Цветомир Панов в наказателното поле след изстрел на Юлиан Ненов, само че те не бяха почетени от съдийската бригада и ВАР.

В 27-ата минута Фраса съумя да се възползва от недоразумение сред Георги Георгиев и Босанчич и пусна топката около стража, само че Мартин Дичев с шпагат почисти от голлинията.

В 31-вата минута Мади Кета откри резултата. Той пресече пас на Алан Диас, финтира го и стреля. Стражът на столичани мазета в началото, само че по-късно Кита довкара за 1:0.

В 49-ата минута Удар на Клементе бе блокиран, само че след замяна на още 2-3 паса топката отиде у Беншаа надясно, а той с паралелен пас опита да откри Кета във вратарското поле, който с шпагат не съумя да я вкара във вратата от чиста позиция.

В 64-ата минута Локо София изравни посредством Рапосо.

В 74-ата минута Мади Кета пусна страховит пас към Васил Панайотов, който доста майсторски трансферира Любенов за 2:1. Найденов можеше да направи 2:2 в 77-ата минута, само че Георги Георгиев сподели инстикт и избави.

Съставът на Черно море: Георги Георгиев, Живко Атанасов, Петар Босанчич, Цветомир Панов, Мартин Дичев, Матеус Клементе, Васил Панайотов, Мимито Биаи (46-Стефан Велев), Закария Беншаа (62-Николай Златев), Мади Кета (79-Алекс Ферненадес), Матиас Курьор (79-Исмаил Иса).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР