Точно днес – отслужете им панихида и ги погребете, изгорете

...
Точно днес – отслужете им панихида и ги погребете, изгорете
Коментари Харесай

Погребете завинаги своите надежди и очаквания! Днес!

 Точно през днешния ден – отслужете им панихида и ги погребете, изгорете ги един път вечно, без да им оставите път обратно.

Започнете с фантазията за това, че майка ви ще стартира да се занимава с децата, свекървата ще ви даде парите, които и дадохте назаем, а бащата ви ще спре да желае да му върнете „ задълженията “ и ще признае грешките си. Докато вярата е жива, вие чакате това знамение и  в режим на очакване изразходвате безпределно количество сила – за пустотата.

Погребете тази вяра незабавно и признайте, че майка ви в никакъв случай няма да се промени, свекърва ви в никакъв случай няма да ви одобри и татко ви постоянно ще бъде неудовлетворен от вас. Приемете тази действителност, не се ограждайте от нея с толкоз красиви фантазии, картинки и очаквания. В началото ще боли, само че зад тази болежка ще намерите дълго чаканата независимост. И излекуване.

Погребете също по този начин и вярата, че брачният партньор ви ще се промени. Че внезапно той ще се трансформира в романтик или ще спре да губи всичко и да не помни по пътя, че внезапно ще се трансформира в този, за който сте мечтали, ще спре да яде месо, ще откаже цигарите, ще ви подари кожено палто, че ще се промени, ще завоюва милиони, ще спре да да слуша майка си. Докато очаквате нещо от него, вие изпускате опцията да погледнете себе си и да се измененията, да станете по-добри. И още – губите опцията в действителност да опознаете брачна половинка си.

Докато погледът ви е ориентиран към него, нищо няма да се промени, това е безусловно несъмнено. Всички връзки се трансформират, когато започнете да гледате себе си.

И фантазиите за това, какви ще станат вашите деца – също. Ами в случай че те не пожелаят да споделят фантазиите ви – тогава какво? И какво в случай че всички в фамилията са лекари, а детето изиска да стане музикант? Да, тогава какво?

Нашите очаквания и упования ни пречат да забележим същинската картина на нещата и действителната природа на нашите деца. Колкото повече сме потопени в измислените си картинки, толкоз по-малко знаем за децата си. Не желаеме да знаем дали дали това не се вписва в техните стремежи. Имате потребност от дете – доктор или от благополучен човек?

Очакванията за това, че на работата ще бъдете видяни, оценени, похвалени, към този момент не няма да ви обременяват, че шефът ви ще се държи по друг метод, сътрудниците ви няма да клюкарстват, заплатата ви ще се увеличи пет пъти, а количеството работа ще намалее … Това са нездравословни илюзии, с които живеем, т.е. които ни пречат да бъдем щастливи.

И когато всичките ви очаквания и упования за това какви би трябвало да бъдат другите, по какъв начин би трябвало да се отнасят към вас, загинат героичен, ще видите какъв брой прелестен и необикновен е животът. Това е точката на смяната, когато връзките оживяват и получават смисъл. Когато виждате хора покрай вас, а не вашите измислени картинки за тях. Тогава ще можете да намерите своето благополучие, любовта и други съкровища.

Затова погребете очакванията си през днешния ден – Точно в този момент.

transurfing-real

Как да измененията коренно ориста си: на практика препоръки

 

Искате явни промени, нови страсти и усещания? Животът в този момент не ви устройва? Не ви харесва и това по какъв начин се развиват събитията във вашата орис? Нека да го променим. Това са…

Цялата публикация

Митът за Добротата: Да се избавим един път и вечно от илюзиите!

 

Доброто  отношение не постоянно води до позитивни резултати, и това, за жалост, е реалност. Често се бърка добротата с нелепост, макар че нейните корени са в топлотата на индивида. Многократно…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР